"Наша информация полностью подтвердилась."Бук" прибыл из России", - Олег Пономар

В списку підозрюваних у загибелі пасажирів літака Boeing 777 рейсу MH17 у липні 2014 року є сто підозрюваних, в тому числі і вище керівництво РФ.

В Гаазі оприлюднили доповідь  щодо розслідування катастрофи  МН-17.Фото: sokrytoe.org.

Міжнародна слідча група ознайомила родичів жертв малайзійського Боїнга з результатами розслідування. Наша інформація повністю підтвердилася - "Бук" приїхав з Росії - з 2-го дивізіону 53-ї Курської зенітно-ракетної бригади ПВО. Про це пише на своїй сторінці в Фейсбуці політичний експерт Олег Пономар, передають Патріоти України і цитують далі:

"Запуск был осуществлен с территории, контролируемой пророссийскими террористами (юго-восточнее Снежного). После выстрела Бук убыл обратно в Россию.

Сейчас в списке подозреваемых 100 человек, включая высшее руководство России".

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Народні прикмети на 26 квітня. Який птах принесе щастя на рік

п’ятниця, 26 квітень 2024, 7:05

Православна церква України 26 квітня за новим стилем вшановує єпископа Василя Амасійського і праведної діви Глафіри. За старим стилем сьогодні вшановують мученицю Фомаїду Єгипетську. Наші предки 26 квітня починали сіяти квасолю і горох. Перед посівними...

Потрібний перекладач

п’ятниця, 26 квітень 2024, 6:59

З дипломатичної на офісно-президентську. Держдеп наголошує, що в України – проблеми зі свободою слова. Зокрема, марафон висвітлює урядову позицію…. Минулого року Держдеп наголошував на тому, що закриття трьох незалежних від влади каналів – це проблема....