"Наши бахнули полный "Урал" ихтамнетов в новенькой форме. Та сторона в шоке и панике" - блогер про успіхи партизанів на Донбасі

Де саме сталася ліквідація проросійських бойовиків і скільки загинуло найманців, Андрій Шор не повідомив.

Українські партизани знищили групу російських найманців. Ілюстрація:zloy_odessit - LiveJournal

У зоні АТО ліквідована велика група проросійських найманців, які прибули на Донбас для участі у війні проти України. Про блискучу операції українських партизан написав блогер Андрій Шор, передають Патріоти України.

"Вчера был хороший день, как оказывается. Наши бахнули полный "Урал" новеньких красивых ихтамнетов в новенькой красивой форме. Бэха прикрытия вроде бы сбежала, но не факт.

Та сторона в шоке и панике, сильно нервничает. Похоже, флаги на гробы для морга в Ростове вовремя закупили", - зіронізував блогер.

Ця новина викликала бурю тріумфу у користувачів соцмережі, які попросили уточнити подробиці спецоперації, проте Шор навідріз відмовився розповідати про це на своїй сторінці, лише додав, що інформація достовірна. При цьому, де саме сталася ліквідація проросійських бойовиків і скільки загинуло найманців, блогер не повідомив.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Военная помощь США сначала пойдет на закрепление позиций Сил обороны Украины и отражение наступления РОВ - Злий Одесит

четвер, 25 квітень 2024, 3:25

Сенат США во вторник 23 апреля (ночью 24 апреля по Киеву) поддержал законопроект о предоставлении помощи Украине на сумму около 61 млрд долларов. Подписание документа президентом США Джозефом Байденом – тоже не проблема, но как скоро настолько необходи...