Наслідки обшуків: Прокуратура запідозрила службовців компанії "Мотор Січ" у розтраті і привласненні 350 млн грн (фото)

Схему розтрати коштів "Мотор Січі" виявили представники департаменту з розслідування особливо важливих справ в сфері економіки Генпрокуратури.

Ілюстрація:УНІАНСлужбових осіб компанії "Мотор Січ" підозрюють у розтраті і привласненні 350 млн грн. Про це повідомила прес-секретар генпрокура України Лариса Сарган на своїй сторінці у Facebook, передають Патріоти України.

За даними прокуратури, протягом 2013-2016 років службові особи ПАТ "Мотор Січ" придбали "сміттєві" цінні папери шляхом перерахування грошей в сумі понад 350 млн грн на розрахункові рахунки ряду підприємств з ознаками фіктивності, які в подальшому переводилися в готівку через банківські установи.

Зазначається, що схему розтрати коштів "Мотор Січі" виявили представники департаменту з розслідування особливо важливих справ в сфері економіки Генпрокуратури за оперативного супроводження Департаменту захисту економіки НП.

В результаті обшуків на основних об’єктах та вдома у ключових фігурантів справи вилучили 500 тис. доларів США та антикваріат, щодо якого вирішується питання про арешт.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Хто слова зодягне у музичні шати

четвер, 28 березень 2024, 10:59

Шукаю композитора. Я, зізнаюся, друзі, не поет, тим паче, не поет-пісняр. Але одного ранку проснувся з віршем у серці. Де й взялося це прекрасне диво — не знаю. Тільки встиг ввімкнути комп’ютер — вилилося хвилюючим текстом на екран. Перечитав, почистив...

Снайпери ССО показали ліквідацію групи окупантів на Авдіївському напрямку (відео)

четвер, 28 березень 2024, 10:00

Снайпери 3-го окремого полку ССО під час спостереження на Авдіївському напрямку зафіксували переміщення російських військових та відкрили по них вогонь, всіх окупантів знищено. Про це повідомляє ССО. . "Ми забезпечуємо прикриття підрозділів, знищуємо ...