Насправді усе дуже просто: "Что пообещали Рабиновичу Бойко и Левочкин в обмен на объединение", - Казанський

Колись Вадим Рабинович випадково проговорився, і про це не забули...

Юрій Бойко та Сергій Льовочкін зробили Рабиновичу спокусливу пропозицію? Фото: соцмережі.

"Многие сейчас задаются вопросом – что пообещали Рабиновичу Бойко и Левочкин в обмен на объединение? На этот вопрос ответил сам Вадим Зиновьевич – деньги, поддержку канала "Интер" и возможное выдвижение единым кандидатом в президенты", - пише журналіст Денис Казанський на своїй сторінці у соцмережі "Фейсбук", передають Патріоти України, та продовжує:

"Правда, раньше Рабинович от этого предложения отказывался. "Дорогой господин Левочкин, я уже выбрал, я выбрал сразу, выбрал давно и сейчас хочу передать вам мой ответ. Засуньте свои деньги себе в задницу! Потому что вы думаете, что можно купить любого человека, любую систему... Засуньте себе ваше предложение! Ваши кураторы пусть идут туда же. Я не меняю Украину на кураторов" – говорил Рабинович год назад.

Это что же получается, Вадим Зиновьевич, Левочкин все-таки достал те деньги из задницы и вы согласились?".

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Росіяни захопили два села неподалік від Авдіївки - Deep State

п’ятниця, 26 квітень 2024, 22:19

Російські окупаційні війська, що рухаються від Авдіївки, захопили села Соловйове та Семенівка в Донецькій області. Про це повідомив аналітичний проєкт Deep State, передають Патріоти України. "Кадри сьогоднішніх відео, та і наші друзі, свідчать про те, ...

У Путіна з’явився новий ресурс для мобілізації: Роман Цимбалюк розповів, звідки в РФ візьмуть "гарматне м'ясо"

п’ятниця, 26 квітень 2024, 21:51

Найближчим часом чисельність російської армії може збільшитися за рахунок жителів Оренбурзької області, яким треба заробити грошей на відновлення своїх будинків. Про це в інтерв’ю «Главкому» повідомив журналіст Роман Цимбалюк, передають Патріоти Україн...