"Настоящих террористов - избираем в Раду!": Переселенець з Луганська запропонував, як вирішити проблему з пенсіями для "ДЛНР"

Однак відмова України від своїх громадян (в тому числі і зобов'язань перед ними) - небезпечний і дуже потрібний Кремлю прецедент, вважає Валентин Торба.

Ілюстрація:knk.media

Позбавити сім'ї громадян України, які воюють на боці "ДНР/ЛНР", всіх одержуваних від держави допомоги по втраті годувальника та соціальних виплат запропонував відомий український публіцист і луганський переселенець Валентин Торба. Про це він написав на своїй сторінці в Facebook, інформують Патріоти України.

Торба зазначив, що першим запропонував позбавляти членів сімей осіб, викритих у терористичній діяльності, будь-яких виплат від держави глава Слідчого комітету РФ Олександр Бастрикін. Луганчанин написав, що цей досвід був би гарний і для України: ми били б ворога його ж зброєю.

Російський чиновник відзначав, що людина, яка вчинила злочин проти держави, повинна "знати, що не тільки в разі смерті буде похована в безіменній могилі, а й позбавить своїх близьких родичів фінансової підтримки з боку держави".

"Тільки під "терористами" Кремль розуміє нас - тих, хто став його жертвою. А ми їх - справжніх терористів - обираємо в Раду!" - зазначив Валентин Торба.

Також, за його словами, для відновлення системи виплати пенсій та соціальних допомог у Донбасі, необхідно вибудовування чіткої і продуманої державної політики щодо окупованих територій:

"Для початку ці території на офіційному рівні потрібно визнати окупованими, визнати, що РФ - агресор, а АТО - війна. Плюс почати по повній програмі займатися компенсацією за окупацію. Не можна потурати Путіну в одному з його головних завдань - нівелювати українське громадянство, а отже, і українську державність.

Відмова України від своїх громадян (в тому числі і зобов'язань перед ними) - небезпечний і дуже потрібний Кремлю прецедент. Пенсії громадянам України - це не є пенсії пособникам тероризму і окупації", - пише Валентин Торба.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Потрібний перекладач

четвер, 25 квітень 2024, 14:21

Пояснити б їм це… Бо парламентськими методами доходить надто повільно

Тільки шолом потягне на 25 тисяч грн: У воїна ЗСУ запитали, скільки коштує його "вбрання"

четвер, 25 квітень 2024, 13:55

Блогер Ніколас Карма, який цікавиться у звичайних людей і знаменитостей, скільки коштує їхній "лук", поставив те саме запитання воїну ЗСУ, який служить у 6 батальйоні 12 бригади "Азов", передають Патріоти України. Під час прогулянки Львовом захисник бу...