Нацистська церемонія: Похорон Мотороли нагадує події 1942 року (фото)

Пропаганда Росії влаштувала справжнє шоу з похорону Мотороли. Від одного погляду на помпезну церемонію виникало відчуття, що його і вбили тільки заради цього похорону.

Фото: "Фейсбук"

Росія влаштувала пишне шоу з похорон бойовика Арсенія Павлова (Моторола), назвавши його «справжнім героєм». Втім, це вже не перший випадок в історії, коли окупантів ховають так помпезно. Журналіст Денис Казанський пригадав, як у 1940-х роках прощалися з нацистами в окупованих ними містах. Про це він написав у своєму блозі, повідомляють Патріоти України.

«Пропаганда Росії влаштувала справжнє шоу з похорону Мотороли. Від одного погляду на помпезну церемонію виникало відчуття, що його і вбили тільки заради цього похорону», - пише Казанський. Так, після прощання з Моторолою російський медіапростір заполонили фотографії багатотисячної процесії та тезиси «Так проводжають тільки справжніх героїв» та «Окупантів так не хоронять».

Втім, це виявилося лише черговим фейком російської пропаганди, стверджує журналіст. Так, уже не вперше окупантів та терористів проводжають в останню путь так само масово і пишно. Казанський нагадав, як 1942 році в окупованій нацистами Празі прощалися з одним з лідерів Третього Рейху Рейнгардом Гейдріхом, на якого було вчинено замах.

«Давайте просто порівняємо похорон нацистського окупанта в Празі і російського окупанта в Донецьку, щоб зрозуміти, наскільки вірне твердження російських пропагандистів», - підсумував журналіст, опублікувавши відповідні фото.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

МП в Україні на чолі з митрополитом Онуфрієм нагадує особу, яка страждає від домашнього насильства, але не здатна порвати з насильником, - Євстратій Зоря

п’ятниця, 29 березень 2024, 0:30

"Також впливає матеріальна залежність – відсутність власного житла, власних зовнішніх контактів, осіб, на чию допомогу можна розраховувати. Зрештою, впливає звичайний страх, що «все буде лише гірше». Структура МП в Україні на чолі з митрополитом Онуфрі...

Апетити всяких Аль-Каїд та ІДІЛ обмежуються банками, автобусами, церквами та концертними залами. Росія ж знищує цілі міста разом з їхнім населенням, - Невзоров

п’ятниця, 29 березень 2024, 0:15

"ІДІЛ – винятково мерзенна організація. Але поводиться вона набагато делікатніше і скромніше, ніж росія. Саме РФ зараз претендує на місце примадонни світового тероризму", - пише російський публіцист Олександр Невзоров у своєму Телеграм-каналі, передают...