Нацистсько-шовіністична ідеологія: Концепцію "русского мира" слід заборонити на міжнародному рівні - Горбулін

"Ми стикаємося зі справжнісіньким "православним ІДІЛом": на сході України діє (або діяли) відразу кілька різних "православних армій", які творять такі безчинства, які навіть бойовикам ІДІЛ не приходили в голову" - наголосив академік.

Ілюстрація:uainfo.org

Концепцію та ідеологію "русского мира" потрібно заборонити на міжнародному рівні. Про це заявив директор Національного інституту стратегічних досліджень, академік Національної академії наук Володимир Горбулін у статті для Дзеркала тижня, повідомляють Патріоти України.

"Концепція "русского мира", яка де-факто перетворилася на відверто нацистську і шовіністичну, повинна бути заборонена на міжнародному рівні - так само, як свого часу була заборонена нацистська. І для людей (або держав), що її просувають, повинні бути такі ж правові наслідки, як і для послідовників нацистської ідеології", - пише він.

"Адже насправді, кажучи про практичне вираження концепції "русского мира", ми стикаємося зі справжнісіньким "православним ІДІЛом": на сході України діє (або діяли) відразу кілька різних "православних армій", які творять такі безчинства, які навіть бойовикам ІДІЛ не приходили в голову", - підкреслив експерт.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Окупанти почали масово захищати критично важливі об’єкти антидроновими сітками та решітками. У Forbes оцінили ефективність таких заходів від ударів з повітря

понеділок, 29 квітень 2024, 9:40

Окупанти почали застосувати кілька низькотехнологічних нетрадиційних методів протидії українським БпЛА. З цього приводу Forbes наводить експертні висновки доцента кафедри системної інженерії Військової академії США Міттал Вікрам. "Російська оборонно-пр...

Російські загарбники захопили ще один населений пункт на Донеччині, - DeepState (карти)

понеділок, 29 квітень 2024, 9:32

Російські війська захопили Новомихайлівку Донецької області, а також просунулися до Нетайлового, біля Новоолександрівки. Сили оборони, своєю чергою, звільнили острів Нестрига в дельті Дніпра, що розташований на правобережжі та тривалий час залишався сі...