Науковці дійшли висновку, що у крові людини живе багато невідомих науці мікроорганізмів

Вчені Стенфордського університету з'ясували, що вони переоцінювали свої знання мікрофлори людини.

Про це повідомляють Патріоти України з посиланням на видання ScienceAlert.

Дослідники проаналізували фрагменти ДНК, які містилися в 1351 зразок крові, взяті у 188 пацієнтів. Біологи секвенували, тобто прочитали нуклеотидні послідовності методом дробовика, при якому молекулярні ланцюжки розбиваються на окремі клонучі частини. Структура цілого фрагмента (контіга) визначається комп'ютерною програмою на основі безлічі окремих причетних.

Всього було секвеновано 7190 контігів, більше половини яких (3761) не мало подібності з послідовностями бактеріальної ДНК, які зберігаються в базі даних.

Вчені визначили, що фрагменти належать мікроорганізмам з невідомих таксонів - груп живих істот, які об'єднують подібні види або таксонів більш нижніх рангів.

Опублікував: Олекса Хвацький
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Знак долі: Що означає, коли ваш погляд привертають однакові цифри на годиннику

п’ятниця, 26 квітень 2024, 3:25

Феномен повторюваних цифр на годиннику породив різні тлумачення, забобони та вірування. Кожне число має своє значення і магічний сенс, а коли вони повторюються, то символізують щось важливе. . Якщо часто зустрічаються одиниці, це означає необхідність ...

На цьому тижні ми могли спостерігати одну з найкрасивіших пожеж у ворога, - Тарас Загородній

п’ятниця, 26 квітень 2024, 0:30

"Фраза-мем «Мені подобається, як воно горить», за останній рік для українців набула нового змісту. Дивишся ранком відео з Росії – і справді подобається, і дійсно красиво горить!" - пише політолог та економіст Тарас Загородній на своїй сторінці у соцмер...