"Навіщо помирати за інтереси "Газпрому"? І навіть вашу смерть ніхто не згадає, безіменні ідіоти", - журналіст звернувся до росіян

Росіяни діють перевіреним методом - закидають числом. Брешуть про сотні вбитих українців, розстрільні команди Правого сектору. Про десятки трупів росіян і місцевих бойовиків - жодного слова.
Околиці Авдіївки перед війною. Фото: ЖЖ.

"Гібридні війська РФ ввечері знову намагалися прорватися в районі Авдіївки і знову зазнали втрат. Росіяни використовують заборонені види зброї, танки. Дані на 19:00. Не знаю, яка це за рахунком вже марна спроба. За даними знайомих з розвідки, втрати РФ оцінюються в ~40 осіб за день боїв. ЗСУ втратили чотирьох. Є поранені. На ранок буде свіжа інформація", - пише журналіст Петро Шуклінов на своїй сторінці у "Фейсбуці", передають Патріоти України.

Я був в цьому районі. Це добра місцевість для оборони. Хороша позиція для м'ясорубки. А терористи не втомлюються подавати витратний матеріал, поки артилерія ВСУ демонструє професійні навички. Бої йдуть з холодною головою.

У той же час російське командування, як кажуть, поводиться нерозумно, не береже людей і просто утилізує. Росіяни намагаються приховати втрати, в том числі серед командирів бойовиків. Ні слова про десятки вбитих.

Росіяни діють перевіреним методом - закидають числом. Адже жінки ще народять. Брешуть про сотні вбитих українців, розстрільні команди Правого сектору. Скажена брехня. Про десятки трупів росіян і місцевих бойовиків - ні слова.

Куди ви лізете? Навіщо вам ці гроші, коли не буде ніг, рук (в кращому разі)? Навіщо помирати за інтереси Газпрому, коли можна жити мирним життям. Йдіть додому. Повертайтеся до своїх омськів, орлів і челябінськів. Вмираєте ні за що. І навіть вашу смерть ніхто не згадає в "сводках новоросії". Безіменні ідіоти.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Згадали про цікавий нюанс: У Бундестазі заявили, що введення в Україну військ однієї країни НАТО не означатиме залучення у війну всього Альянсу

п’ятниця, 29 березень 2024, 11:45

Розміщення наземних військ однієї з країн НАТО в Україні не зробить автоматично всі інші країни Альянсу сторонами конфлікту, свідчать дані аналізу дослідницької служби нижньої палати німецького Бундестагу. Про це пише DPA в п’ятницю, 29 березня, переда...

Марш на Харків в травні! Українцям підсунули страшну інформацію. Спецслужби РФ почали операцію - Снєгирьов

п’ятниця, 29 березень 2024, 11:40

Російське військове командування сподівається знайти достатні ресурси (300 тис. мобілізованих) для проведення наступальної операції на Харків, пише Інститут вивчення війни. Схожі повідомлення просувають й інші джерела. Політолог та військовий аналітик ...