Навіть адепт "путінського режиму" шокований станом доріг у Криму: Опубліковані фото

Після ремонту на дорогах з'явилося ще більше ям, ніж було раніше.

Дороги у Криму в жахливому стані. Фото: Олександр Горний

Відомий блогер Олександр Горний, який є прихильником анексії Криму, шокований ситуацією з дорогами на окупованому Росією півострові. Про це повідомляють Патріоти України з посиланням на блог Горного на "Ехо Москви".

"Крим недавно мабуть бомбили, є жертви. Це перша думка, яка мені прийшла, коли я прилетів до Криму і поїхав на своїй машині до Феодосії. Те, про що просто кричали громадські працівники в соціальних мережах Криму, а саме, про те, що з’явилися ями після недавнього ремонту доріг Криму, про асфальт, який після ремонту змиває дощем це правда", — написав блогер.

Він розповів про свою поїздку з Сімферополя до Феодосії. "Колеса моєї машини зловили яму і не одну... Це повний караул. Траса як після бомбардування... На середині шляху, недалеко від Грушевки мені попалися дві машини, які стали жертвами цього неподобства, вони стояли на узбіччі з відірваними колесами!!!! що сталося з Кримом за ті три тижні, що мене тут не було? Прорвалися диверсанти? Пройшло килимове бомбардування? Відповідь дуже проста — траса руйнується і досить швидко", — зазначив Горний.

За його словами, аналогічна ситуація і в самому Сімферополі. Коктебелівські таксисти йому розповіли, що "стара дорога була хоч і погана, але їздити було можна, а зараз, як по мінному полю, особливо коли припорошило снігом".

"Складно припустити що буде, якщо ці рукххозаді візьмуться за складніші проекти, ніж дороги. Чого їм не вистачило для того, щоб дорога життя не руйнувалася на очах? Або звалять все на аномальну погоду? Або на Обаму, що уходить?", — обурився блогер. Він також поділився фотографіями кримських доріг, на яких після ремонту з’явилося ще більше ям.


Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Про вороже угрупування військ "Север"... - Костянтин Машовець

п’ятниця, 19 квітень 2024, 9:14

На рахунок " гіпотетичного прориву противника у Харків" . Сьогодні, поговоремо про РОЗПОДІЛ тих сил й засобів УВ "Север", які - або вже є у розпорядженні його командування, або надійдуть туди протягом найближчого часу... Як відомо, війська (сили) цьог...

Російські спецпризначенці самі забезпечили зброєю вбивць своїх співгромадян: Нападники на "Крокус Сіті Хол" стріляли по публіці із новітніх автоматів, - ЗМІ

п’ятниця, 19 квітень 2024, 8:15

Нападники на підмосковний "Крокус Сіті Холл" стріляли по людях із нових штатних автоматів Збройних сил РФ. Про це йдеться у матеріалі видання "Важные истории". "Автомат АК-74, з якого нападники розстрілювали людей у «Крокусі» під Москвою, експортувався...