Не дайте себе обдурити: В Україні з'явився новий вид смс-шахрайства

Зловмисники поки що полюють за грошима клієнтів "Ощадбанку".

Ілюстрація:http://aktualno.km.ua/

В Україні з'явився новий вид шахрайства. Зловмисники нібито від імені державного банку "Ощадбанк" надсилають повідомлення з текстом про нібито заблокований рахунок і вказують номер "гарячої лінії", куди необхідно передзвонити. Про це написала киянка Ірина Шайда у своєму Fаcebook, передають Патріоти України.

"Пошла такая волна: приходит смс от неизвестного мобильного номера (в моем случае +380664298079) с сообщением "вашу картку заблоковано. Ощадбанк. Інфо по тел: +380664298079 гаряча лінія контакт центру Ощадбанк". Насколько я понимаю, далее по сюжету ты звонишь по этому номеру и у тебя выманивают деньги, просят назвать номер карты и прочее", - написала вона.

Також Ірина зазначила, що в повідомленні було багато орфографічних помилок. Це і навело дівчину на думки, що її намагаються обдурити.

"Меня смутило то, что сообщение написано с орфографическими ошибками, с Мобильного номера да ещё к тому же никакой карты у меня в "Ощадбанке" нет!! Я позвонила в контакт-центр банка (по номеру с сайта) и подтвердилось, что это мошенники. Также девушка меня заверила, что сотрудники банка НЕ присылают смс с мобильных номеров!", - додала вона.


Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

"Спершу не хотіла підіймати слухавки": Ексдружина Дзідзьо розповіла про їхнє спілкування після розлучення

четвер, 18 квітень 2024, 19:51

Колишня дружина українського співака Дзідзьо – виконавиця SLAVIA – розповіла про їхнє спілкування після розриву, передають Патріоти України. Артистка запевнила, що після розлучення їм вдалося зберегти теплі стосунки. Зокрема, вони продовжують вітати од...

"Деградувала до рівня Потапа": Настя Каменських відповіла хейтерам, але обурила їх ще більше (відео)

четвер, 18 квітень 2024, 19:39

Напередодні в соцмережах співачку розкритикували за пісню іспанською та англійською мовами. Каменських опублікувала в Instagram відео, в якому зібрала негативні коментарі фоловерів, але знову нарвалася на хейт, передають Патріоти України. «Не дотепно… ...