Не куплений бунт: Активісти "Азова" запалили фаєра перед головною будівлею СБУ

Активісти громадянського корпусу (ГК) "Азов" пікетують будівлю Служби безпеки України в Києві через затримання глави кримського відділення Станіслава Краснова.

Про це повідомляється на сторінці "Азова" в соцмережі, зазначають Патріоти України.

"Активісти Громадянського Корпусу "Азов" чекають, коли вийдуть представники СБУ і пояснять причини затримання голови ГК "Азов-Крим", - повідомили активісти.

"Уже більше півгодини проходить акція під стінами головного управління СБУ, активісти вимагають пояснень з приводу затримання Станіслава. Скандують: "Станіслав, ми з тобою". Крім поліцейських, які перекрили Володимирську вулицю, представників правоохоронних органів немає", - додали в "Азові".

"Ми вимагаємо пояснень, де куратор кримської блокади? За словами його дівчини, він побитий. Нам потрібно дізнатися, де він, що з ним, щоб ми відправили свого адвоката. Йому інкримінують щось або його зараз там катують, десь в підвалі. Офіційно, він нібито до них і не надходив", - повідомив начальник штабу ГК "Азов" Назар Кравченко.

Офіційної інформації від представників СБУ про затримання Краснова поки не надходило. Нагадаємо, що в ніч на 28 лютого СБУ затримала голову цивільного корпусу "Азов-Крим", одного з організаторів блокади Криму Станіслава Краснова.
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

"Читаю забавну новину, що росіяни робили спроби вбити Зеленського. Забавну в тому плані, що є Зеленський, чи його немає - є Україна. І буде, бо тіло України виглядає інакше, ніж тіло росії", - Олена Кудренко

середа, 8 травень 2024, 0:30

"Маленький президент великої Антиукраїни. Він чимчикує довгими коридорами Кремля, де на стінах висять рідкісні пейзажі. Не здивуюсь, якщо частина з них вкрадена в України", - пише харківська блогерка Олена Кудренко на своїй сторінці у соцмережі "Фейсбу...