"Не нужен украинцам "старший брат" ни в образе украинофоба, ни в образе украинофила" - блогер

Українці самі, без "братнього народу" вирішать, яким шляхом і з якими моральними принципами їм жити далі та виховувати наступні покоління.

Ілюстрація:dt.ua

"О российских украинофилах." - пише у своєму Facebook Igor Klymakin, зазначають Патріоти України, продовжуючи:

Когда-то французы-англофилы считали, что французы у ушедших вперед англичан должны учиться. Сегодня иные россияне-украинофилы считают, что в чем-то ушедшие вперед украинцы должны учиться у них.

Что они лучше знают, как обустроить соседнюю страну и как ее гражданам для этого следует думать, чувствовать и действовать. Какой у них должен быть образ будущего и какая историческая память.

Угомонитесь, господа. Не нужен украинцам "старший брат" ни в образе украинофоба, ни в образе украинофила. Если есть чем помочь, помогайте, но не в том, о чем не просят.

Не учите их ни реформаторству, ни "подлинному европейству", ни братской любви, ни чему-то еще. Не мешайте им быть самими собой. Это их страна, а не ваша.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Народні прикмети на 18 квітня. Кузьма городник обіцяє багатий врожай, тим хто дослухається до порад

четвер, 18 квітень 2024, 7:05

Православна церква України 18 квітня за новим стилем вшановує пам'ять учня Григорія Декаполіта преподобного Іоанна і єпископа Кузьми Халкідонського. За старим стилем у свято сьогодні згадують мучеників Агафопода і Феодула. . Наші пращури в свято 18 кв...

"Навіть якщо усунути чинник військового договору": Захід не захищатиме Україну так само, як Ізраїль, оскільки політично йому це не вигідно, - Ілія Куса

четвер, 18 квітень 2024, 6:39

"Теза про те, що Ізраїль захищають усі, а нас ніхто, не витримує жодної критики, лише відображає рожевий світ, в якому живе частина суспільства", - про це у Фейсбуці пише Ілія Куса, передають Патріоти України. "1. Ізраїль має юридичного союзника, підп...