"Не отменит Трамп санкции, чтобы не быть съеденным живьем" - Боровой

Російський опозиціонер закликав не панікувати.

Костянтин Боровой. Фото:nv.ua

Президент США Дональд Трамп не скасовуватиме санкції щодо Росії, тому що частково не зможе, а частково не захоче цього робити. Таку думку висловив в Facebook російський опозиціонер Костянтин Боровой, повідомляють Патріоти України.

"Перестаньте паниковать. Не отменит он санкции.

1. Часть санкций – это закон. Президент не может отменять законы.

2. Он не будет этого делать, чтобы не быть съеденным живьем", - написав політик.

Як повідомлялося раніше, старший науковий співробітник аналітичного центру Atlantic Council Фабріс Потьє 27 січня повідомив з посиланням на джерела, що на суботу у Трампа запланована телефонна розмова з канцлером Німеччини Ангелою Меркель, а потім - з президентом РФ Володимиром Путіним. Він додав, що адміністрація Трампа готує розпорядження про зняття санкцій з Росії.

Спікер російського президента Дмитро Пєсков підтвердив, що розмова глави Кремля і Трампа відбудеться 28 січня.

Агентство Reuters з посиланням на власне джерело написало, що Росія, ймовірно, стане темою розмови американського президента з головою німецького уряду, але не уточнив, чи буде обговорюватися питання антиросійських санкцій.

Радник президента США Келліанн Конвей заявила, що питання скасування введених США санкцій відносно Росії обговорюється.

27 січня 2017 року Сенатор США Джон Маккейн висловив надію, що заради національної безпеки Америки і її союзників "Трамп покладе край цим спекуляціям і відмовиться від такого безрозсудного курсу". В цей же день Трамп зазначив, що поки рано говорити про скасування санкцій, введених відносно Росії через ситуацію в Україні.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Вироблені в Україні системи супутникового зв’язку масово імпортуються до РФ - журналістське розслідування

середа, 8 травень 2024, 23:43

Вироблені в Україні системи супутникового інтернет-звʼязку Gilat SkyEdge масово імпортуються в Росію, де їх можуть використовувати на війні. Про це йдеться в опублікованому у середу, 8 травня, розслідуванні команди незалежних журналістів Слідство.Інфо,...

"Працівник ТЦК на Одещині побив ногами цивільного": у Мережі спростували новий фейк росіян

середа, 8 травень 2024, 23:32

У програмі пропагандистського російського "Первого канала" з'явився сюжет, що на Одещині нібито працівник ТЦК повалив цивільного на землю і побив його ногами. Першим відеофрагмент бійки опублікував Telegram-канал "Одеса INFO", з якого і "вкрали" відео ...