Не підгодовуйте рак: Лікар-онколог розповіла, що підживлює хворі клітини (відео)

​Щоб мінімізувати ризики онкологічного захворювання, слід уникати деяких продуктів, а особливо цукру.

Про це розповіла лікар-онколог Таміла Корінь, передають Патріоти України.

"Незалежно від локалізації, пухлина любить підвищений вміст цукру в різних продуктах. Тому варто мінімізувати його споживання, а ще краще взагалі відмовитися", - говорить вона.

За її словами, також варто відмовитися від продуктів харчування, які містять консерванти та генетично-модифіковані організми. Крім того, лікар рекомендує вживати здорову їжу, "наскільки це можливо". "В Україні здорової їжі вже практично немає", - додає вона.

Корінь також рекомендує їсти молочні продукти високої якості, фрукти, овочі. "І м'ясні продукти, однак не в тій кількості, якої б хотілося організму", - рекомендує вона.

Опублікував: Олекса Хвацький
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

"Просто боляче дивитися на Донбас... Але ми наведемо там лад": Путін зробив чергову цинічну заяву

четвер, 25 квітень 2024, 22:29

Володимир Путін заявив, що йому боляче дивитися на те, через що проходять жителі Донбасу. Цікаво це чути від людини, яка й віддавала накази бомбити міста Донбасу, знущалася з мирного населення, позбавивши будь-яких благ та прав, розорила промисловість ...

На окупованій Донеччині помітили черговий російський "цар-танк" (фото, відео)

четвер, 25 квітень 2024, 22:17

Російський "цар-танк" зафіксували на ТОТ Донецької області. Його завдання – виводити до позицій. Втім наші бійці завжди знайдуть спосіб, аби зруйнувати плани ворога. Про це пише журналіст Юрій Бутусов у своєму Телеграм-каналі, передають Патріоти Україн...