Пийте на здоров'я: Три найкорисніших для травлення соки

Час від часу варто відставити улюблені каву та чай та випити замість них дещо вітамінне.

Найкорисніші соки - із овочів та зелені. Ілюстрація: соцмережі.

Такі соки не кожному здадуться смачними, але вони однозначно корисні, зазначають Патріоти України.

Зелений сік

Він якісно залужує організм, багатий хлорофілом, вітамінами і мінералами. Зелені соки і смузі засвоюються миттєво. Вони омолоджують, відновлюють, дають енергію, на відміну від кислих напоїв (чай, кава, газ. вода). Для приготування зеленого соку використовуйте огірки, зелені яблука, селеру, зелень. Також можна додавати лимон.

Овочевий сік

Його можна приготувати з моркви, гарбуза, додати трохи яблука для солодкого смаку або трохи цитрусового соку. Цей напій піднімає настрій і підвищує рівень вітаміну А.

Сік з буряка

Його можна приготувати з міксу моркви, селери, шматочка імбиру, лимона і додати для першого разу 1/4 частину середнього буряка. Подивиться на реакцію, і якщо вас не нудить, не болить живіт, не виникає слабкості, то згодом можна збільшити концентрацію буряка.


Джерело: ivona.bigmir.net

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...