Не просто труп: Чому вкрай важливо поховати Леніна, - маг

Рішення про збереження трупа вождя також було не випадковим - було необхідно, щоб "цьому трупу поклонялися".

Поховання тіла Володимира Леніна може принести неймовірну користь всьому пострадянському простору. Про це "Обозревателю" розповів маг ведичної традиції Ігор Мехеда, передають Патріоти України.

"Я вважаю, що тіло Леніна треба поховати, і ось чому. Ні для кого не секрет, що революціонери, які організували революцію, а потім створили Радянський Союз, спиралися на магічні знання. Значна частина з них входила до різних масонських, розенкрейцеровських, тампліерівських та інших таємних орденів. І саме ці таємні знання й допомогли їм зробити революцію", - сказав він.

За словами мага, рішення про збереження трупа вождя також було не випадковим - було необхідно, щоб "цьому трупу поклонялися".

Ігор Мехеда пояснив:

"Мертвий вождь символізує світ мертвих, світ предків. Тому, коли величезна кількість людей фактично поклоняється мумії Леніна, світ мертвих у відповідь захищає цю систему. Саме тому радянська система простояла 72 роки, її не могли зруйнувати, незважаючи на те, що вона була несправедливою", - сказав він.

Маг звернув увагу на те, що дуже важливо, як саме буде похований Ленін. "Якщо його поховати з ненавистю, злістю і іншим негативом, то це неминуче викличе у відповідь удар світу мертвих, і тоді дуже багато корисного буде зруйноване. Але якщо ми хочемо, щоб на пострадянському просторі закінчилися конфлікти, якщо ми хочемо, щоб припинилися проблеми в економіці, щоб життя в цих країнах налагодилася, його треба поховати відповідно до релігійного обряду - по-християнськи, по-ведичному або в будь-який інший традиції. Це не принципово. Головне, щоб був проведений обряд, і щоб він був проведений без ненависті, але з любов'ю", - підкреслив Ігор Мехеда.

"Як тільки це станеться, можна сподіватися на те, що на всьому пострадянському просторі все налагодиться. Тому що тіло Леніна сьогодні являє собою величезний символ, пов'язаний з найсильнішим егрегором. Якщо цей символ прибрати, егрегор впаде", - пообіцяв маг.

Опублікував: Evora
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

"У відповідь на теракт в Москві РФ знищила штаб-квартиру СБУ": Пропагандисти Кремля запустили нову серію фейків у західних ЗМІ

четвер, 28 березень 2024, 13:15

Центр протидії дезінформації опублікував добірку фейків і маніпуляцій, які іноземні ЗМІ продукували 28 березня. За версією ЦПД при РНБО України, 28 березня іноземні ЗМІ запустили два фейки та одну маніпуляцію, передають Патріоти України. Фейк: "У відпо...

"Вона поки приховує, що в офіційному шлюбі": Даша Астаф'єва вийшла заміж за багатія, який на 10 років молодший, - блогер

четвер, 28 березень 2024, 13:06

Оглядач українського шоу-бізнесу Богдан Беспалов "злив" інсайдерську інформацію про модель, співачку і волонтерку Дашу Астаф'єву. Він із посиланням на свої джерела заявив, що артистка за час повномасштабної війни вийшла заміж за молодого багатія. Однак...