"Не припиняє боротьбу за свободу України та Ічкерії і готовий до бою": Бутусов повідомив, як почуває себе Адам Осмаєв

​За словами журналіста, Осмаєв активно відновлюється.

Адам Осмаєв. Фото:Facebook

Відомий український журналіст Юрій Бутусов розповів, як зараз живе Адам Осмаєв, на життя якого здійснювали замах два рази, а його дружину Аміну Окуєву вбили. Про це він написав на своїй сторінці в Facebook, передають Патріоти України.

"Сьогодні зустрічалися з Адамом Осмаєвим. Він пережив два реальних замахи. Одна куля пробила легеню, частина легені видалена, прострелено кістку на нозі, прострелена рука. Його дружина Аміна Окуєва загинула. Один з кілерів, всадив у нього дві кулі рівно рік тому, зараз під судом, завтра попереднє засідання", - написав Бутусов.

Він зазначив, що Осмаєв зараз активно відновлюється і вже готовий до бою за свободу України та Ічкерії. "Адам залишається в підпіллі, але не припиняє боротьбу за свободу України і свободу Ічкерії. Він вже активно відновлюється, він готовий до бою. Він не дуже любить говорити і писати, в фейсбуці рідко буває, у них в сім'ї все коментувала Аміна. А у Адама погляд людини, яка звикла до смерті і до її очікування, і звикла не витрачати на це зайвих емоцій", - підсумував журналіст.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

У новому пакеті військової допомоги США вперше можуть передати Україні ракети дальньої дії ATACMS - ЗМІ

вівторок, 23 квітень 2024, 23:02

США в рамках нового пакета військової допомоги можуть уперше відправити Україні ракети ATACMS дальнього радіусу дії. Про це повідомляє CNN із посиланням на три джерела, передають Патріоти України. Восени минулого року США вперше відправили Україні варі...

"Уклонистов закапывают заживо": Росіяни поширюють черговий фейк про ТЦК (фото)

вівторок, 23 квітень 2024, 22:29

Телеграм-канали РФ поширюють відео, на якому нібито співробітник житомирського ТЦК та СП "закопує" ухилянта. Вони брешуть про те, що таким чином чоловіче населення, яке "відмовляється йти на фронт", намагаються залякати. Про це пише ЦПД, передають Патр...