"Не собираюсь ни перед кем оправдываться. Я ни у кого ничего не украл" - Азаров про знайдені у Києві цінності

За словами Азарова, він ні в чому не винен, а те, що правоохоронці знайшли у київській квартирі назвав провокаціями "київського режиму".

Микола Азаров Фото:Korrespondent.netЕкс-прем'єр-міністр, утікач Микола Азаров заявив, що інформація про знайдені в київській квартирі цінні речі, які, за інформацією поліції, належать йому, поширюється з метою відвернути увагу від трагедії в Княжичах. Таку думку Азаров озвучив на своїй сторінці в Facebook, інформують Патріоти України.

"Очередную провокацию против меня совершил преступный киевский режим. Безусловно, цель этой провокации отвлечь внимание украинцев от кровавой трагедии в Княжичах, от грандиозных коррупционных схем Порошенко, вскрытых депутатом Онищенко, многомиллионных деклараций тех, кто еще три года назад в рваных штанах прыгал на Майдане, от провалов в экономике и социальной сфере", - написав він.

За словами Азарова, він ні в чому не винен.

"Я не считаю себя виновным и не собираюсь ни перед кем оправдываться. Я ни у кого ничего не украл. Ни один суд не признал меня виновным в совершении каких-либо преступлений. Даже сам киевский режим за три года не сумел ничего придумать против меня" , - заявив він.

Азаров не став ні спростовувати, ні підтверджувати приналежність знайдених в київській квартирі речей.

"Так на основании какого права и закона из квартиры, мне не принадлежащей, изымаются вещи, возможно, мои, а, возможно, не мои? Нет ни одной причины, по которой я бы стал отказываться от принадлежащих мне по праву моих личных вещей, и я буду через суды добиваться их возврата, но сейчас после просмотра фотографий я не смогу подтвердить или опровергнуть принадлежность всех тех вещей, которые были показаны", - додав він.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Французький генерал прокоментував ідею Макрона про участь у війні в Україні

субота, 4 травень 2024, 22:44

Гучні заяви президента Франції Еммануеля Макрона про відправлення військ в Україну не мають під собою реальної основи. Французькі збройні сили наразі не готові до інтенсивних бойових дій, які відбуваються на фронті в Україні. Про це заявив французький ...

ЗСУ поспішають використовувати ATACMS, поки росіяни не адаптувалися – Newsweek

субота, 4 травень 2024, 20:43

Російська армія за час війни, розв'язаної РФ в Україні, продемонструвала вміння адаптуватися до нової зброї, яка з'являється у розпорядженні ЗСУ. Ймовірно, війська РФ вже розпочали цикл адаптації до застосування американських далекобійних балістичних р...