Вражаюча сума: Азаров взяв хабар, щоб призначити Клюєва на посаду першого віце-прем’єр-міністра, - ГПУ

Прем’єр-міністру та його сину – колишньому народному депутату - висловили підозру в одержанні в 2010 році хабара у вигляді грошових коштів в сумі понад 140 млн грн.

Микола Азаров. Фото: РБК.

Генпрокуратура повідомила про підозру екс-прем’єр-міністру Миколі Азарову та його сину - колишньому народному депутату Олексію Азарову в одержанні хабара у сумі понад 140 млн грн. Про це 4 жовтня повідомляє прес-служба Генпрокуратури, передають Патріоти України.

"Встановивши наявність достатніх доказів для підозр особам 02.10.2018 здійснено повідомлення про підозру колишньому Прем’єр-міністру та його сину – колишньому народному депутату в одержанні в 2010 році хабара у вигляді грошових коштів в сумі понад 140 млн грн", - зазначили у відомстві.

У прокуратурі стверджують, що екс-чиновники взяли хабар, щоб призначити на посаду першого віце-прем’єр-міністра. Їх підозрюють у вчиненні кримінальних правопорушень, передбачених ч. 3 ст. 368 та ч. 5 ст. 27 ч. 3 ст. 368 (одержання хабара) КК України.

Першим віце-прем’єр-міністром в уряді Миколи Азарова був Андрій Клюєв, його призначили у березні 2010 року. Микола Азаров утік з України в 2014 році.

Масований удар 29 березня: У Повітряних силах розповіли, скільки дронів і ракет вдалося збити

п’ятниця, 29 березень 2024, 9:57

Протиповітряна оборона в ніч на 29 березня знищила 84 повітряні цілі противника з 99, якими Росія атакувала Україну,, заявив командувач Повітряних сил Микола Олещук, передають Патріоти України. Пряма мова: "В ніч на 29 березня 2024 року противник зав...

Було кілька причин: Сирський пояснив відхід українських сил з Авдіївки

п’ятниця, 29 березень 2024, 9:52

Для відходу українських сил із Авдіївки Донецької області було декілька причин. При цьому під час боїв за місто російські війська зазнали колосальних втрат, зокрема понад 47 тисяч військових. Про це розповів головнокомандувач ЗСУ Олександр Сирський, пе...