"Не спасут вас ни Ле Пен, ни Трамп. Вы перешли красную черту. Цивилизованный мир вас раздавит. И не бомбами" - політолог звернувся до росіян

Сергій Запорожський прокоментував реакцію росіян на емоційне звернення маленької українки до російських окупантів.

Скріншот

Український політолог Сергій Запорожський розповів про реакцію росіян на емоційне звернення маленької українки до окупантів української землі, що стало популярним в мережі на початку цього року. Про це він написав у своєму Facebook, інформують Патріоти України.

"Я не могу понять, они дебилы или притворяются? В студии "Первого канала" показали, как украинская девочка читает грозный стих. Обращенный к оккупантам украинской земли.

Причем, в стихотворении про Россию ни слова).

Но оккупанты же прекрасно знают, что они оккупанты и воспринимают это стихотворение в свой адрес. А дальше они начинают причитать: "Ну зачем же украинским детям с детства такое вкладывать в головы!?".

Подонки, а что им вкладывать? Любовь к оккупантам и убийцам украинского народа?

Вас же предупреждали, к чему приведет оккупация Крыма и Донбасса. Вас начнут ненавидеть в Украине с детства. Вы получите рядом 40-миллионную страну, в которой с каждым годом коллаборантов будет становиться меньше, а патриотов больше. И не просто патриотов, а людей, которые вас ненавидят. За смерть своих близких, знакомых, друзей. За потерю родного дома.

Включайте свои мозги, идиоты. Убирайтесь вон из Крыма и Донбасса и кайтесь перед Украиной. Иначе все для вашей страны закончится очень и очень плохо.

Об этом вас тоже предупреждали. И не спасут вас ни Ле Пен, ни Трамп, ни тем более ржавое корыто "Адмирал Кузнецов". Вы перешли красную черту. Цивилизованный мир вас раздавит. И не бомбами..."

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Росіяни змінили тактику ударів по Харкову - The Times

середа, 8 травень 2024, 21:02

Росіяни продовжують атакувати безпілотниками Харків, який розташований всього в парі десятків кілометрів від російського кордону. До того ж ворог веде активну кампанію з дезінформації, щоб залякати українських саперів, які знешкоджують російські дрони-...

Буде повтор атаки такого ж рівня: Полковник ЗСУ попередив про масовані ракетні удари по Україні і назвав дати

середа, 8 травень 2024, 20:42

Протягом кількох діб на Україну чекають повторні атаки такого ж рівня, що і у ніч проти 8 травня, тому найближчими 3-4 днями потрібно бути дуже обережними, особливо у нічний час. Полковник запасу ЗСУ, льотчик-інструктор, військовий експерт Роман Світан...