Не сподобалися номери: У Дніпрі поліція відібрала у волонтерів автомобіль

На думку правоохоронців авто з військовими номерами можуть пересуватися по території АТО, але не по території мирного міста.

Прліція в Дніпрі відібрала у волонтерів автомобіль. Фото:Facebook

У Дніпрі у волонтерів відібрали автомобіль. Одна з волонтерів, Євгенія Попович прокоментувала ситуацію на своїй сторінці в Facebook, повідомляють Патріоти України.

Як повідомляє волонтерка, на її погляд ця ситуація з відібраним автомобілем виглядає несправедливою.

Автомобіль відібрали співробітники правоохоронних органів. На думку Євгенії, неможливо перемогти в АТО, якщо поліція цьому всіляко перешкоджає. Поліція Дніпра прокоментувала інцидент досить відсторонено.

Машина пересувалася по місту з військовими номерами. На їхню думку авто з подібними номерами можуть пересуватися по території АТО, але не по території нашого міста. Більш того, на думку поліцейських, зазвичай в машинах з військовими номерами перевозять бойові припаси.

В цьому випадку прямим обов'язком співробітників правоохоронних органів є конфіскація машини з її подальшою перевіркою.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

В Росії настали омріяні сталінські часи: Друзів Гіркіна звинувачують у роботі на ЗСУ, - Казанський

четвер, 9 травень 2024, 0:30

"Z-патріоти шоковані й обурені - російське ФСБ звинувачує друзів Стрєлкова-Гіркіна у роботі на Україну. Кілька чоловік були затримані на Тульщині. Поки Стрєлков сидить у тюрмі за те, що надто сильно любив вітчизну і воював у її війні проти України, йог...

"Репліки зі змістом "та в носі ми бачили, що подумає Путін" означають, що вже сформований фундамент для цілого масиву рішень", - Голобуцький

четвер, 9 травень 2024, 0:15

"Дві практично одночасних новини", - пише політтехнолог Олексій Голобуцький на своїй сторінці у соцмережі "Фейсбук", передають Патріоти України, та продовжує:. "1. Міністр внутрішніх справ Великої Британії прокоментував висилку російського аташе з пита...