Не тільки залякати Київ: Навіщо Путін стягнув війська на кордон з Україною - експерт

Це також є інструментом для того, щоб стримати бойовиків і терористів та не дозволити їм проникнути на територію Росії, коли вони почнуть масово тікати з Донбасу.

Російські війська на кордоні з Україні. Ілюстрація:uapress.info

Російські війська концентруються на кордоні з Україною не тільки для того, щоб залякувати і стримувати Україну, а й для зупинки бойовиків в разі їх можливої масової втечі з Донбасу. Про це Апострофу розповів експерт з питань безпеки, генерал-лейтенант Віталій Богдан, інформують Патріоти України.

За його словами, розміщений на кордонах України контингент військ РФ служить відразу декільком цілям.

"Безумовно, метою потужного російського контингенту, який акумулюється на кордонах з Україною є не тільки залякування і стримування можливих дій України щодо РФ.

Це також є інструментом для того, щоб стримати бойовиків і терористів, не дозволити їм проникнути на територію Росії, коли вони почнуть масово тікати з Донбасу з метою створення осередків військової напруги на території РФ", - говорить генерал.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Бандерівський більярд: Удар по Джанкою показав, що ЗСУ перейшли до витонченої стратегії ракетних ударів

субота, 20 квітень 2024, 2:35

Проект "Схеми" видання "Радіо Свобода" оприлюднив супутникові знімки аеродрому в тимчасово окупованому Джанкої, перші після "бавовни" в ніч на 17 квітня 2024 року. Як випливає із цих знімків, станом на 19 квітня 2024 року російські окупанти прибрали з ...

Падіння "Техаса": Російські окупанти викрали та зґвалтували свого ж пропагандиста. Після того як розгорівся скандал - ліквідували

субота, 20 квітень 2024, 1:45

Російські окупанти викрали і зґвалтували прокремлівського пропагандиста зі США Рассела Бентлі на прізвисько Техас. Про це у своєму Telegram-каналі переповів український журналіст Юрій Бутусов, посилаючись на звернення дружини американця Людмили. За її ...