"Не уверен в том, что США будут на стороне Добра, когда речь заходит о Зле в нашей части планеты" - Рабінович

Обраний президент США не допоможе "відтягнути від влади організовану злочинну групу" президента РФ Путіна, заявив Слава Рабінович після спілкування з членом майбутньої адміністрації Трампа.

Слава Рабінович. Фото:sobesednik.ru

Російський фінансист і блогер Слава Рабінович розповів, що зустрівся в шотландській столиці Единбурзі з членом майбутньої адміністрації обраного президента США Дональда Трампа. Про це він написав в своєму Facebook, зазначають Патріоти України.

"Вот что он мне сказал. Новая администрация собирается смотреть на внешний мир только с точки зрения того, что отвечает или не отвечает национальным интересам США, и действовать соответственно. Я копнул глубже и был неприятно удивлен наивностью, ограниченностью и неосведомленностью этого человека в отношении России и проблемы путинской (президента РФ Владимира Путина. – ред) организованной преступной группы", - написав Рабінович.

За його словами, після розмови з членом майбутньої адміністрації Трампа він не впевнений, що "США будуть на боці Добра, коли мова заходить про Зло, як мінімум в нашій частині планети".

"Оттащить путинскую ОПГ от власти – тут, похоже, Трамп нам не союзник", - припускає Рабінович. При цьому блогер не уточнив, з ким саме він розмовляв.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Перед Часовим Яром залишився єдиний форпост, підконтрольний ЗСУ, — офіцер НГУ (відео)

субота, 20 квітень 2024, 9:14

За словами бійця бригади Нацгвардії "Рубіж" Володимира Черняка, перед Часовим Яром залишається водоканал, який росіянам поки що не вдалося форсувати. Але в районі Богданівки ЗС РФ "добре окопалися" і зосередили всілякі ресурси. . Російські війська зак...

Про поточні події кількох крайніх діб на Куп'янському, Сіверському та Краматорському напрямках - Костянтин Машовець

субота, 20 квітень 2024, 9:05

1. На Куп'янському напрямку противник, судячи зі всього, після перегрупування сюди військ 47-ї танкової дивізії (тд) продовжує "вивчати та знайомитись" із поточною ситуацією... Принаймні, на даний момент, сили й засоби угрупування військ (УВ) "Запад" а...