Не варто втрачати адекватність: У БПП прокоментували можливість розриву дипвідносин з Росією

Перш ніж приймати подібне рішення в парламенті, треба говорити з дипломатами, щоб не наробити ще гірше, вважає нардеп Ольга Червакова.

Ольга Червакова. Фото:www.rbc.ua

Народний депутат України від фракції "Блоку Петра Порошенка" Ольга Червакова спростувала поширену в ЗМІ інформацію про підписання нею проекту постанови про припинення дипломатичних відносин України з Російською Федерацією. Про це нардеп повідомила на своїй сторінці в Facebook, інформують Патріоти України.

"Мною не підписувалися жодні проекти постанов про припинення дипломатичних відносин з РФ. Більш того, такий проект постанови вже був зареєстрований більше року тому - 10.02.2015, "Про тимчасове припинення дипломатичних відносин з Російською Федерацією", № 2095. Це можна було легко перевірити на сайті Раді, але чомусь (лідера "Братства". - ред.) Дмитра Корчинського журналісти сприйняли як більш достовірне джерело", - написала депутат.

"Чому його не виносять на голосування - інше питання, хоча прихильників такого рішення дійсно багато. Але перш ніж приймати його в парламенті, треба говорити з дипломатами, щоб не наробити ще гірше. Крім того, за чинною Конституцією, керівництво зовнішньополітичною діяльністю держави і представлення держави в міжнародних відносинах здійснює президент", - додала вона.

Червакова впевнена, що відповідний проект постанови, який буде внесений на голосування без попередніх консультацій з президентом, приречений на провал.

"Така можливість дійсно вивчалася на Банковій ще влітку 14-го року. Тоді про це заявляв заступник глави АП Чалий. Приблизно тоді ж Яценюк говорив і про введення візового режиму, що насправді є менш радикальним кроком, але більш ефективним", - резюмувала нардеп.

Шановні журналісти! Я розумію, що вчора було свято, можливо, не всі були тверезі, але навіщо втрачати адекватність? Сотн...
Опубліковано Olga Chervakova 9 березень 2016 р.
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

На окупованій Донеччині помітили черговий російський "цар-танк" (фото, відео)

четвер, 25 квітень 2024, 22:17

Російський "цар-танк" зафіксували на ТОТ Донецької області. Його завдання – виводити до позицій. Втім наші бійці завжди знайдуть спосіб, аби зруйнувати плани ворога. Про це пише журналіст Юрій Бутусов у своєму Телеграм-каналі, передають Патріоти Україн...

Ракети ATACMS більш ефективні, але ця зброя теж не зашкодить: Експерти поділилися думками щодо авіабомб Paveway

четвер, 25 квітень 2024, 21:29

До нового пакету військової допомоги Україні від Великої Британії увійдуть авіабомби з лазерним наведенням Paveway IV. Про це пише Business Insider із посиланням на міністерство оборони країни. Засновник аналітичного центру European Resilience Initiati...