"Не выпить, не погулять": Свято в Криму скінчилося, - блогер

Мешканці Криму вже втомилися від постійних перебоїв із постачанням електроенергії, до обіцяного Путіним енергомоста ще довго чекати, а тут ще й позбавили їх можливості розслабитися у забігайлівках півострова.

Сімферополь у темряві з підсвіченим Путіним. Ілюстрація: соцмережі

"Праздник в Крыму закончился - не побухать, не погулять...Хотя, если честно, то не особо он на полуострове свободы и чувствовался, ведь некоторые крымчане так и остались без ожидаемого новогоднего поздравления дяди Вовы, а теперь и вовсе могут без последнего счастья остаться в столь нелегкое время - без забегаловок." Про це пише у своєму Livejournal zloy_odessit, передають Патріоти України.

Так, согласно вводимому оккупационными властями Симферополя ограничения, кафе, рестораны и прочие бадэжки не будут до 7 января работать позже 21.00. А вот после 7 января все увеселительные заведения будут закрываться в 20.00... Но и это еще не все!

По аналогичному графику будет отключено и городское освещение. До 7 января в Симферополе будет сохраняться 30% уличного освещения, после 7 числа планируют отключить все.

В общем ситуация такая, что в процветающем и радостном от погружения в родную гавань Крыму вскоре не побухать нормально нельзя будет, не по городу погулять вечерком с девушкой. С одной стороны, конечно, нация ведь здоровее будет, а с другой, как же без свежего воздуха, без прогулок? Так ведь и рахит может развиться...

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Огляд по лінії бойових зіткнень - Злий Одесит

понеділок, 6 травень 2024, 20:05

До вашої уваги черговий огляд по лінії бойових зіткнень.

ЗС РФ формують ударний кулак для наступу на Харків: В ISW розповіли деталі операції

понеділок, 6 травень 2024, 9:14

Наступ на Харків чи Суми зможе відтягнути українських військових з інших критичніших ділянок фронту. Ворог посилив авіаційні, ракетні та удари дронами по українських північно-східних прикордонних регіонах, зауважили аналітики ISW. За словами українсько...