Не врятується: Політолог розказала, як Путін потрапив у кримський капкан

Успішна анексія Криму стала свого роду поразкою для російського президента: адже тепер йому заради підтримки рейтингу весь час потрібно дивувати росіян новими перемогами.

Володимир Путін та Сергій Шойгу. Фото: newsme.com.ua.

Російський політолог Лілія Шевцова вважає, що Крим став для російської влади справжньою пасткою. За її словами, виходу з цієї ситуації у Кремля поки немає, передають Патріоти України з посиланням на НВ.

"Крым – это ловушка. Да, Крым дал фантастический рост популярности Путина. Было 60%, стало 80%. У какого лидера сейчас такой рейтинг? Кремль воспользовался Крымом для того, чтобы перевести Россию из одной модели в другую за очень короткое время. Из модели имитации либеральных институтов, партнерства с Западом и Европой Россия перешла в парадигму войны.

Но ловушка в том, что в парадигму войны очень легко впрыгнуть, а оттуда – очень трудно выскочить. Поэтому России, а может, Кремлю потребуется все новые и новые инъекции. Когда становишься наркоманом, чтобы быть в форме, тебе нужны инъекции. Поэтому после Украины нужны будут новые инъекции. Сейчас – Сирия", - заявила Шевцова.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Точаться запеклі бої: Окупанти можуть взяти Часів Яр у лещата, на фронті серйозні загрози, - експерти

понеділок, 29 квітень 2024, 5:58

Аналітики Інституту вивчення війни повідомили, що російські сили продовжують наступальні операції в районі Часового Яру Донецької області. Ворог може спробувати обійти місто й створити умови для оперативного оточення, передають Патріоти України. У ново...

Підривають ППО: ЗСУ готують “подарунок” на інавгурацію Путіна, - Снєгирьов

понеділок, 29 квітень 2024, 4:15

Краснодарський край Росії у ніч проти 27 квітня атакували безпілотники. Попередньо, удари було завдано по НПЗ "Словʼянськ-ЕКО", бітумному заводу, Ільському НПЗ і низці інших об'єктів. Після атаки на деяких об'єктах виникла пожежа. Також повідомляється ...