"Не всем героям непризнанных республик сладко приходится": Росія висилає до Києва бойовиків

Більше пощастило тим терористам, які вирішили переховуватися у Криму, - там на них ніхто не звертає уваги.

Російські бойовики. Фото: ТСН.

"На черта нам такие "туристы", подумали в россиюшке и принялись высылать боевиков "Л-ДНР", загостившихся в "братской" восвояси. Загостившихся - это тех, кто нарушил 90-дневный режим пребывания. Причем высылают не на оккупированные территории, а прямиком в Киев, где их уже поджидает СБУ", - написав блогер Злий Одесит у своєму ЖЖ, передають Патріоти України.

Боевики, нынче находящиеся в РФ такому факту возмущены, мол, уже десятки их подельников арестованы, а некоторых вяжут и не по истечению 90-дневного срока. К примеру, свежий случай - задержание в Домодедово бравого ополченца по линии Интерпола.

В общем, не всем героям непризнанных республик сладко приходится. При этом, более-менее вольготно они себя могут чувствовать в Крыму, что тоже о многом говорит. Мол, Москву от сброда неместного чистят, а на полуостров по всей видимости клали и основательно, хоть бурьяном порасти. Главное, что бы военные объекты функционировали нормально.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Ворог "підняв свою ганчірку у багатоквартирній забудові": Російські окупанти захопили Архангельське - DeepState

неділя, 5 травень 2024, 0:55

Російські окупанти захопили село Архангельське Донецької області. Ворог підняв свій триколор у багатоквартирній забудові. Про це повідомляє DeepState. . "Ворог окупував Архангельське, піднявши свою ганчірку у багатоквартирній забудові. Крім того, в об...

Немає ніяких мудрих воєначальників, котрі знають, як воювати, - волонтерка Берлінська

неділя, 5 травень 2024, 0:30

"Якщо підсумувати мої основні висновки за вісім років війни, до повномасштабного, їх усього три. Поділюся з тими, у кого цей марафон почався два роки тому", - пише волонтерка Марія Берлінська у своєму Телеграм-каналі, передають Патріоти України, та про...