Суші - дуже корисне блюдо, якщо воно приготоване з додаванням овочів, морепродуктів, багатих омега-3 жирними кислотами, наприклад, лосося або тунця. Також можна додавати трохи авокадо, який корисний для серцево-судинної системи, розповідають Патріоти України з посиланням на Нескучные новости.
Але суші готують по-різному, і в залежності від інгредієнтів, їх користь може зменшитися. Тісто для клярі, майонез і вершковий сир додають значну кількість жиру і калорій. Наприклад, один рол в клярі з майонезом містить близько 500 калорій і понад 20 г жиру - це в три рази більше, ніж у звичайному ролі без цих інгредієнтів.
Також варто звернути увагу на те, що соєвий соус багатий натрієм. В одній ложці соусу міститься 900 мг натрію, що становить 40% від добової норми. Варто вживати соус з низьким вмістом натрію або зовсім від нього відмовитися.
І ще одне. У більшості суші є білий рис, який готують з додаванням солі, цукру, оцту. Він стає джерелом рафінованих вуглеводів. Замість білого краще вживати бурий рис. Хоча в ньому теж є цукор, але зате він містить цільні зерна і харчові волокна.
Через те, що Росія останнім часом значно збільшила кількість безпілотників під час масованих атак, триває пошук ефективних засобів для збиття ворожих дронів. Україна розраховувала, що в цьому питанні допомогли б високоточні ракети американського типу A...
Зірка кулінарного шоу МастерШеф, блогерка і зірка TikTok Даша Євтух провела екскурсію будинком, який орендує з чоловіком, депутатом Полтавської міської ради Олександром Глазовим під Києвом. В інтерв'ю Аліні Доротюк Євтух і Глазов розповіли, що переїхал...