
Суші - дуже корисне блюдо, якщо воно приготоване з додаванням овочів, морепродуктів, багатих омега-3 жирними кислотами, наприклад, лосося або тунця. Також можна додавати трохи авокадо, який корисний для серцево-судинної системи, розповідають Патріоти України з посиланням на Нескучные новости.
Але суші готують по-різному, і в залежності від інгредієнтів, їх користь може зменшитися. Тісто для клярі, майонез і вершковий сир додають значну кількість жиру і калорій. Наприклад, один рол в клярі з майонезом містить близько 500 калорій і понад 20 г жиру - це в три рази більше, ніж у звичайному ролі без цих інгредієнтів.
Також варто звернути увагу на те, що соєвий соус багатий натрієм. В одній ложці соусу міститься 900 мг натрію, що становить 40% від добової норми. Варто вживати соус з низьким вмістом натрію або зовсім від нього відмовитися.
І ще одне. У більшості суші є білий рис, який готують з додаванням солі, цукру, оцту. Він стає джерелом рафінованих вуглеводів. Замість білого краще вживати бурий рис. Хоча в ньому теж є цукор, але зате він містить цільні зерна і харчові волокна.
Всупереч російській історіографії. Розквіт Одеси розпочався набагато раніше, ніж це місто отримало теперішню назву. І ось чому. Ще задовго до появи морських портових кранів, пароплавів і контейнерів Одеса вже була центром торгівлі. Але не імперської — ...
19-річний окупант на ім’я Дмитро має матір, трьох братів та двох сестер. Однак він виріс у дитбудинку. Із родини його забрали малюком, бо матір, заливши очі, збиралася спалити сина в пічці. Свою історію полонений росіянин розповів у інтерв’ю Дмитру Кар...