"Не здатен, крім як язиком, працювати. Що він нюхає?": Матіос назвав винного у провалі справи Януковича і його оточення

Головний військовий прокурор вважає, що винним у "зливі" інформації у справі екс-президента-втікача є голова департаменту спецрозслідувань ГПУ Сергій Горбатюк.

Анатолій Матіос. Фото:Iamir.infoНачальник Департаменту спеціальних розслідувань Генеральної прокуратури Сергій Горбатюк винен у "зливі" матеріалів кримінальних проваджень проти втікача, екс-президента Віктора Януковича і його оточення. Про це Головний військовий прокурор України Анатолій Матіос написав на своїй сторінці в Facebook, передають Патріоти України.

"Завалив всю роботу, бо не здатен (крім як язиком) працювати. Майже трирічний піар на крові, траляля телефоном в усіх синхронах телеканалів і постійний "дивний" злив матеріалів кримінальних проваджень на сторону собі подібним політиканам ... і не лише їм. Це і є його основна "прокурорська "робота", - написав Матіос.

При цьому він опублікував гіфку, на якій людина нібито нюхає наркотики. "Порада: не нюхайте і працюйте без скиглення, що вічно щось танцювати заважає", - резюмував Матіос.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Продюсер Полякової висловився про нову пісню Каменських, яку захейтили в Україні, і оцінив шанси співачки на успіх за кордоном

середа, 24 квітень 2024, 13:05

Продюсер Олі Полякової, музичний експерт і керівник компанії Secret Service EA Михайло Ясинський в ефірі зі Славою Дьоміним висловився про нову пісню Насті Каменських, яку захейтили в Мережі, і оцінив її шанси на успіх за кордоном, передають Патріоти У...

Замість сина - футляр від ордена: Як у Барнаулі "подякували" матері ліквідованого окупанта (фото)

середа, 24 квітень 2024, 11:59

В російському Барнаулі матері загиблого росіянина вручили футляр без ордена. У військоматі заявили, що орден був вручений під час поховання, якого не могло бути через відсутність тіла. Про це пишуть в російських соцмережах, передають Патріоти України. ...