Не зміг впоратися зі зростанням антиросійських настроїв: в Москві "плетуть лапті" самопроголошеному "главі" Криму

Аксьонова можуть вбити чи примусити піти з посади, але це менш ймовірні варіанти розвитку подій, тому що Кремлю потрібно зіпхнути на когось провину, чому у Криму й досі немає обіцяного "покращення".

Сергій Аксьонов. Фото: nvdaily.ru.

"За оперативною інформацією, продовжує розгортатися конфлікт між офіційним Кремлем та тимчасовою, окупаційною "владою" Крима", - написав радник міністра МВС Зорян Шкіряк на своїй сторінці у "Фейсбук", передають Патріоти України.

Суть питання в неспроможності так званого "прем'єр-міністра" Аксьонова (кримінальне псевдо "Гоблін") впоратися з різким збільшенням негативних антиросійських настроїв та невдоволеннями місцевих жителів. Крім того, не секрет, що Аксьонов по вуха занурився у тотальну корупцію. В Москві це добре знають. Адже як бувший рекетир працює звично.

Практично увесь спектр економіки та підприємництва, включаючи так звані "державні", вкрадені у Украіни, підприємства платять йому "мзду". Безкоштовним у Криму залишається хіба що повітря, бо море теж давно стало комерційним товаром.

При цьому, стало відомо, що "Гоблін" "заносить на верх" своїм московським господарям значно меньше, ніж краде. В Москві образились і вирішили поставити свого холуя на місце. У зв'язку з цим, спецслужби РФ отримали наказ активізувати і посилити документування всієї "діяльності" Аксьонова.

Прослуховують, пишуть, фіксують переміщення, відео-фото спостереження. Завербована значна частина гоблінського оточення, котра постійно "зливає" у ФСБ потрібну інформацію. Поки він іх влаштовував, але зараз ні. Отже, в Москві готують два основні та один запасний варіанти зміщення Аксьонова:

1. Гучний показовий арешт корумпованого чиновника. Це безумовно сподобається більшості кримчан, котрі ненавидять нинішню "владу" і будуть цьому аплодувати.

2. Змусять піти "по-хорошому". Хоча, він здається менш вірогідним, оскільки Путіну обов'язково потрібний "цап відбувайло". Тому, теоритично він може піти, але потім його все-одно заарештують і повісять на нього "усіх собак", звинувативши у масових розкраданнях всього, "что матушка расєя" в Крим присилала.

Звичайно, є й третій варіант - фізичне знищення. Нема людини - нема проблеми. Це давній перевірений засіб роботи КГБ-ФСБ. Спецслужби РФ можуть готувати вбивство Аксьонова, щоб потім звинуватити у цьому злочині кримських татар або украінських патріотів.

Це ще більше розв'яже ім руки і вони остаточно занурять Крим у пітьму політичних розправ, садизму та фашистськоі диктатури. Як станеться покаже час. Але одне можна спрогнозувати точно: сидіти в кріслі "прем'єра" Аксьонову залишилося недовго. 3-6 місяців, може й того меньше. Наказ Путіна - вирок.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

З Нетаньяху ізраїльтяни цілком можуть розібратися самі. А суду в Гаазі я порадив би звернути увагу на справжніх воєнних злочинців, - Невзлін

понеділок, 29 квітень 2024, 0:30

"За повідомленнями ЗМІ, Міжнародний кримінальний суд у Гаазі може вже цього тижня видати ордери на арешт Біньяміна Нетаньяху, міністра оборони Ізраїлю Йоава Галанта й начальника Генштабу Герці Халеві за нібито воєнні злочини в секторі Гази", - пише ізр...

Потрібно оприлюднити списки тих, хто виїхав за кордон і не повернувся без належних підстав, та ввести для них 10-кратний довічний військовий збір, - Юрій Луценко

понеділок, 29 квітень 2024, 0:15

"Про ухилянтів. Сьогодні повернувся від своїх із фронту. Ситуація критична. І не тільки через нестачу зброї. Некомплект у військах - величезна проблема. Тому жодного доброго слова про ухилянтів не можу сказати", - пише політик та громадський діяч Юрій ...