Не зовсім невинні овечки: У соцмережах повідомили, кого затримали терористи “ЛНР” за вибухи у Луганську

Затримані були не терористами а грабіжниками, які два роки дошкуляли мешканцям Свердловського і Ровеньківського району.

У вибухах в Луганську звинуватили грабіжників. Фото: соцмережі.

У соцмережах повідомили, ким є люди, яких терористи “ЛНР” звинуватили в організації вибухів в окупованому Луганську. Новину передають Патріоти України.

Хоча представники терористів повідомили про затримання сьогодні, однак цих людей схопили ще 30 серпня і весь цей вони знаходилися у СІЗО. При цьому зазначається, що затримані були не терористами а грабіжниками, які два роки дошкуляли мешканцям Свердловського і Ровеньківського району.

“На рахунку бандитів такі резонансні злочини, як вбивство сім’ї даішника Коваленко в Ровеньках, розбійні напади в Бірюковому, Астаховому, Новодар’ївці і Дзержинському. Відморозки забирали все: гроші, автомобілі, зброю, і найцінніше – людське життя”, – йдеться у повідомленні.

“Судячи з усього їм пообіцяли швидку загибель на зоні, якщо ті не візьмуть на себе теракт. Ймовірно, так і з’явилося “щиросердне зізнання” Сливок про скоєний теракт. В обмін на “щиросердне” їх пообіцяли залишити в живих”, – припускається у повідомленні.

“Так легко звинуватили Сливок, тому що знають, що знайти реальних терористів неможливо. Хто ж вийде на самих себе? Ось так, незграбно і грубо працюють. А мета одна – тримати нас в страху. Терор він і є терор”, – написав автор повідомлення Олександр Дальський.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Перед Часовим Яром залишився єдиний форпост, підконтрольний ЗСУ, - офіцер НГУ (відео)

субота, 20 квітень 2024, 9:14

За словами бійця бригади Нацгвардії "Рубіж" Володимира Черняка, перед Часовим Яром залишається водоканал, який росіянам поки що не вдалося форсувати. Але в районі Богданівки ЗС РФ "добре окопалися" і зосередили всілякі ресурси. . Російські війська зак...

Про поточні події кількох крайніх діб на Куп'янському, Сіверському та Краматорському напрямках, - Костянтин Машовець

субота, 20 квітень 2024, 9:05

1. На Куп'янському напрямку противник, судячи зі всього, після перегрупування сюди військ 47-ї танкової дивізії (тд) продовжує "вивчати та знайомитись" із поточною ситуацією... Принаймні, на даний момент, сили й засоби угрупування військ (УВ) "Запад" а...