Недарма Кабмін хотів фінансувати НАБУ в "ручному режимі": новостворене бюро відкрило дві справи по соратнику Яценюка

Антикорупційне бюро вже відкрило 10 кримінальних справ, у тому числі відразу дві - проти Миколи Мартиненка.

Микола Мартиненко. Фото: news.meta.ua.

Проти народного депутата від фракції "Народний фронт" Миколи Мартиненка, який є наближеним до прем'єр-міністра України Арсенія Яценюка, Національне антикорупційне бюро порушило два кримінальні провадження. Про це у себе в блозі на Українській правді повідомив депутат від "Блоку Петра Порошенко" Сергій Лещенко, передають Патріоти України.

Нардеп зазначив, що відвідав слідчих і дав свідчення по двом провадженням, перше з них стосується того, що депутат Мартиненко отримував хабарі на свої швейцарські рахунки, щоб проводити "правильні" закупівлі обладнання на атомні електростанції. "Друге - постачання урану на Східний гірничо-збагачувальний комбінат через прокладку Мартиненко в Австрії", - написав Лещенко. Крім того, депутат повідомив, що в даний час Національне антикорупційне бюро вже порушило 10 кримінальних проваджень та проводить розслідування.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Польща пробила дно! Ракеті РФ дозволили поцілити в Україну. Нова заява сусідів просто здивувала - Снєгирьов

п’ятниця, 29 березень 2024, 7:15

Варшава заявила, що 24 березня сталося порушення повітряного простору Польщі однією з ракет, запущених Росією. За даними польських військових, об’єкт увійшов у польський простір поблизу Осердова (Люблінське воєводство) і пробув там 39 секунд. Це вже не...

Народні прикмети на 29 березня: Печіть граків з тіста. Що варто зробити для благополуччя в родині

п’ятниця, 29 березень 2024, 7:05

Православна церква України 29 березня за новим стилем вшановує пам'ять мученика Марка Арефусійського, преподобного Іона Пустельника і святого Євстахія Віфінійського. За старим стилем у цей день згадують мученика Савіна. . 29 березня наші предки шанув...