Неймовірний подарунок на весілля: Жінка почула биття серця свого померлого сина

​Наречена Беккі, яка у 2015 році втратила свого 19-річного сина, аж ніяк не очікувала, що її чоловік приведе на весільну церемонію особливого чоловіка.

Якоб Колбі – людина, яка отримала серце сина Беккі – Трістона. Про це розповіли на сторінці проекту Love What Matters, передають Патріоти України.

Щоб зробити такий незвичайний подарунок своїй дружині, в якої два роки тому помер старший син, він вирішив запросити чоловіка на весілля.

«Коли Келлі оголосив, що Якоб у натовпі, у мене щелепа відпала, я не могла в це повірити. Я кричала як маленька дівчинка, стрибала і не могла дочекатись, щоб обійняти його», – розповіла наречена.

Щоб послухати серце померлого сина, Беккі дали стетоскоп. "Дякую за те, що оберігаєш серце Трістона. Дякую, що був з нами", – звернулася вона до Якоба. "Дякую за найкращий подарунок. Це найдивовижніший сюрприз", – додала Беккі у своєму Facebook.

Опублікував: Олекса Хвацький
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Перетворити друге за величиною місто України на сіру зону: Кремль затіяв операцію проти Харкова, щоб з міста втекли люди - ISW

вівторок, 23 квітень 2024, 9:40

Рупори Кремля також використовують занепокоєння щодо майбутньої наступальної операції Росії проти Харкова для проведення скоординованої інформаційної операції, щоб викликати паніку серед українців. . За оцінками ISW, ймовірність успішного наземного нас...

Народні прикмети на 23 квітня: Вранці потрібно виглянути у вікно і запам'ятати, кого першим побачили на вулиці

вівторок, 23 квітень 2024, 7:05

Християни східного обряду відзначають церковне свято 23 квітня на честь мученика Терентія, який відмовився принести жертву язичницьким богам навіть під загрозою тортур. Цей день зазвичай приносить тепло і ясну погоду. За повір'ями, сонце в цю дату вип...