"Неню, це ми!": Кримчани майже поголовно хочуть нові паспорти України, щоб кататися до Європи

Євросоюз - це не Гондурас, квиток до якого коштує, як автомобіль.

Український біометричний паспорт. Фото: infosmi.net.

Жителі окупованого Севастополя планують робити український біометричний закордонний паспорт, щоб їздити в Європу без віз. Про це розповіла кримська активістка Віра Левкович на своїй сторінці у «Фейсбук», передають Патріоти України.

«На севастопольському форумі прийшли до висновку, що треба робити український біометричний закордонний паспорт, щоб їздити в Європу без віз. Так думають майже всі, але вголос про це не говорять», - повідомила активістка.

«І коню зрозуміло, що мати безвізовий в’їзд у 28 країн Європи – це круто. Це не Гондурас, до якого квиток коштує, як автомобіль, і летіти три доби, і взагалі, що там робити. А це, наприклад, Франція, чемпіонат Європи, уже цього літа. Про відсоток українців, котрі їздять в Європу не потрібно нести пургу. Українці виїжджають за кордон набагато частіше росіян. Кількість поїздок за кордон у 2014 році в РФ 46 млн (при населенні 145 млн, тобто одна поїздка приходиться на 3 особи), а в Україні – 23 млн (при населенні 45 млн, тобто 1 поїздка на 2 особи). Тому найрозумніше зараз – піти зробити собі і дітям біометричний паспорт. І, до речі, віза США для українців дається на 10 років, а для росіян – тільки на 3 роки. Є різниця», - зазначив свідомий кримчанин.

У відповідь інший житель Севастополя написав, що зробити український біометричний закордонний паспорт у підсвідомості у 90% населення півострова, просто відкрито говорити про це бояться.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Точаться запеклі бої: Окупанти можуть взяти Часів Яр у лещата, на фронті серйозні загрози, - експерти

понеділок, 29 квітень 2024, 5:58

Аналітики Інституту вивчення війни повідомили, що російські сили продовжують наступальні операції в районі Часового Яру Донецької області. Ворог може спробувати обійти місто й створити умови для оперативного оточення, передають Патріоти України. У ново...

Підривають ППО: ЗСУ готують “подарунок” на інавгурацію Путіна, - Снєгирьов

понеділок, 29 квітень 2024, 4:15

Краснодарський край Росії у ніч проти 27 квітня атакували безпілотники. Попередньо, удари було завдано по НПЗ "Словʼянськ-ЕКО", бітумному заводу, Ільському НПЗ і низці інших об'єктів. Після атаки на деяких об'єктах виникла пожежа. Також повідомляється ...