Неочікувано: Турчинов виявився дивно схожим на найвідоміший портрет Да Вінчі (фотофакт)

Така ж загадкова посмішка, високе чоло, блукаючий погляд - все вірно - перед нами реінкарнація Мони Лізи.

Олександр Турчинов. Фото:poradumo.pp.ua

Секретаря РНБО України Олександра Турчинова, якого часто називають "кривавим пастором", порівняли в інтернеті з жінкою, зображеною на знаменитій картині Леонардо Да Вінчі "Мона Ліза" ("Джоконда"). На схожість звернув увагу у своєму Facebook журналіст Ігор Тихолаз, розмістивши відповідні фото, передають Патріоти України.

"Блін, я так і знав", - написав він. За кілька годин запис набрав більше 300 репостів.

"Ні, навіщо, ні, ні !! Що ви наробили? .. Мій світ ніколи не буде колишнім", "Багатоликий Янус", "Реінкарнація", "Зрада да Вінчі", - коментують користувачі.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

ЗС РФ формують ударний кулак для наступу на Харків: В ISW розповіли деталі операції

понеділок, 6 травень 2024, 9:14

Наступ на Харків чи Суми зможе відтягнути українських військових з інших критичніших ділянок фронту. Ворог посилив авіаційні, ракетні та удари дронами по українських північно-східних прикордонних регіонах, зауважили аналітики ISW. За словами українсько...

Народні прикмети на 6 травня: Не мочіть ноги в росі

понеділок, 6 травень 2024, 7:05

Православна церква України 6 травня за новим стилем вшановує пам'ять праведного Йова Багатостраждального, мучеників Парфенія та Калімаха. За старим стилем сьогодні вшановують Георгія Побідоносця, відзначають День ангела Юрія, Георгія та Єгора - всі ці ...