Неофіційне попередження НАТО: у випадку війни Росія протримається менше трьох тижнів (інфографіка)

Якщо російський президент Володимир Путін наважиться на пряму конфронтацію з НАТО, Росія протримається не більше 10-20 днів, а капітуляцію з боку Російської Федерації підписувати буде просто нікому.

НАТО переможе росіян протягом 10 днів. Фото: соцмережі.

У цьому переконаний офіцер Пентагону, нащадок радянських емігрантів Давид Джуберг, який опублікував на своїй сторінці в соціальній мережі Facebook відповідний пост, супроводивши його наочною інфографікою, яка демонструє співвідношення сил РФ і НАТО, передають Патріоти України.

"Неодноразово просили написати мій прогноз потенційної війни РФ з НАТО. Пишу тільки про те, що є в публічних джерелах. У Пентагоні, де я сьогодні працюю, є розробки планів війни з усіма країнами світу, але більш детальні плани війни з нестабільними і агресивними режимами. Ці плани ретельно складаються і постійно коригуються, іноді з моєю участю. Потенційна війна з Росією не буде схожа на війну з Іраком в 2003 році. Хоча у РФ приблизно той же склад армії і той же рівень технологічного розвитку. Тільки у Іраку була дисциплінована і досвідчена армія. І не було пияцтва і злодійства", - зокрема пише він.

Офіцер привів короткий сценарій війни Росії без союзників проти 28 країн НАТО. "Це війна 2% від світового ВВП проти 50% світового ВВП. Річний військовий бюджет $ 80 млрд РФ, проти $800 млрд НАТО. Гвинтівка проти лазера. Навіть якщо Путін наважиться на ядерний удар (я вважаю він наважиться), і навіть якщо половина радянських ракет злетять, США прекрасно захищені ПРО. Єдиний ризик, підводний човен поруч з кордонами, і то ми вважаємо, що ми встигнемо перехопити", - пише він.

На думку Джуберга, відповідного ядерного удару не буде, тому що є більш гуманні шляхи швидко закінчити війну. "Спочатку прилетять бомбардувальники-невидимки (B-2 STEALTH), розбомблять військові об'єкти і заводи. Прилетять нові електро-магнітітні дрони ЧАМР (CHAMP) і назавжди пульсом вимкнуть все електронне в найбільших містах. Все, ласкаво просимо в середньовіччя. Зграя Путіна або втече ( КНДР, Іран, Сирія, Венесуела) або як щури будуть ховатися в бункері. Вся війна з Росією триватиме 10-20 днів після перших ударів НАТО. Солдатів НАТО ніхто до капітуляції РФ не побачить. Одне питання Пентагон дуже хвилює, хто буде підписувати договір про капітуляцію?" - наводить варіант розвитку подій офіцер Пентагону.

Він вважає, що після війни НАТО призначить офіцерів тимчасовими чиновниками і керівниками. "Всіх старих слуг народу під суд або люстрацію. Корупції під нашим управлінням не буде. Ми допоможемо переможеним росіянам їжею (знову), медициною, інфраструктурою і технологіями. Виведемо вашу країну в 21 століття. Після того як раззомбуємо більшу частину населення Росії, приблизно через рік-два, допоможемо організувати чесні вибори.

Після виборів легітимного уряду РФ ми вам залишимо приблизно тисячу радників, щоб допомагати і не допустити до влади наступного Путіна чи Сталіна. Вони так само допоможуть правильно розвивати інфраструктуру, армію, поліцію, держінститути. Коли ви будете готові самі керувати, ми покинемо вашу країну і в майбутньому ми будемо союзниками і партнерами. Зробимо так само, як ми зробили з Італією, Німеччиною, Японією, Кореєю, Панамою і Афганістаном, з Іраком та Лівією не вийшло. І тоді весь світ буде дружити з мирною і багатою Росією. Багатою країною станете, коли за війну з НАТО, Юкос, Україну і МН17 розрахуєтеся," - написав Джуберг.


Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

"Читаю забавну новину, що росіяни робили спроби вбити Зеленського. Забавну в тому плані, що є Зеленський, чи його немає - є Україна. І буде, бо тіло України виглядає інакше, ніж тіло росії", - Олена Кудренко

середа, 8 травень 2024, 0:30

"Маленький президент великої Антиукраїни. Він чимчикує довгими коридорами Кремля, де на стінах висять рідкісні пейзажі. Не здивуюсь, якщо частина з них вкрадена в України", - пише харківська блогерка Олена Кудренко на своїй сторінці у соцмережі "Фейсбу...