​Непильна робітка: Українських чиновників застали за переглядом порно в робочий час (фотофакти 16+)

Соцмережі підірвали фотографії з офісу Центру надання адміністративних послуг

Невідомі співробітники Центру надання адміністративних послуг Шевченківського району на робочому місці переглядали відео порнографічного змісту. Відповідне фото опублікувала Анастасія Магонова на своїй сторінці у Фейсбук, зазначають Патріоти України.

На великому екрані порнографію переглядали посеред робочого дня прямо в кабінеті одного з держслужбовців. Мережа після публікації вибухнули єхидними коментарями: "Начальство наочно демонструє підлеглим міри покарання за погану і неякісну роботу", "Я все думаю звідки статистика про перегляди порно на робочому місця. Ось де ці вундеркінди сидять". Автор фото в коментарях заявила, що дані фотографії не є фотошопом.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

"З днем народження, моя любов": Онука Софії Ротару закрутила новий роман (фото)

середа, 8 травень 2024, 13:18

Онука відомої української співачки Софії Ротару, модель Соня Євдокименко, яка вже багато років живе в Америці, закрутила новий роман. Після розставання з IT-підприємцем Денисом Ждановим вона знову зустріла своє кохання. На своїй сторінці в Instagram во...

На тлі суттєвих невдач в Україні Росія може атакувати країни Балтії, - військовий експерт

середа, 8 травень 2024, 12:54

Керівник польської служби військової контррозвідки Ярослав Стружик припустив, що у російського диктатора Володимира Путіна є готовність до невеликої військової операції проти однієї з країн НАТО. Про що свідчать ці заяви, в ефірі Radio NV прокоментував...