Несподівана знахідка: У Китаї під час полагодження каналізації знайшли легендарний храм

Храм, абсолютно випадково знайдений в місті Ченду, був побудований в III в н.е. і проіснував до XI-XII ст.

Фото: vokrugsveta.uaЛегендарний храм був виявлений абсолютно випадково робочими, які чистили каналізацію. Вони натрапили на давню кладку, про що відразу ж повідомили археологів, передають Патріоти України з посиланням на Нескучные новости.

В результаті розкопок вчені знайшли близько 1000 табличок з написами і близько 500 буддійських статуй.

Археологи анітрохи не сумніваються, що це і є той самий храм Дарів Неба, про який неодноразово говориться в старовинних переказах. Будова була зведена ще в III столітті н.е. і проіснувала до XI-XII століття. За легендами молитви в храмі Дарів Неба завжди отримували відгук вищих сил.

Опублікував: Олекса Хвацький
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Народні прикмети на 7 травня. Дівчата збиралися у найстаршої подруги і ворожили на суджених і долю

вівторок, 7 травень 2024, 7:05

Православна церква України 7 травня за новим стилем вшановує пам'ять преподобного Іоанна Зедазнійського та його учнів. За старим стилем сьогодні вшановують мучеників Саву Стратилата та Євсевія. 7 травня українці присвячували посіву овочів та зернових к...

Противник активно впроваджує нові системи організації та нанесення вогневого ураження в ході ведення бойових дій - Костянтин Машовець

вівторок, 7 травень 2024, 5:58

1. Дані по рівню падінню експорту озброєння та військової техніки (ОВТ) та оборонних послуг з ри-фи... . Джерело