Несподівано: "Путін вже обговорював з Клінтон та її оточенням умови гібридної капітуляції", - Піонтковський

Перші кадрові призначення Трампа не дають підстав вважати, що його адміністрація погодиться на половинчастий і м’який сценарій «гібридної» капітуляції для Кремля.

Путін з Клінтон вже про щось домовлялись? Фото: inosmi.ru.

Російський політолог Андрій Піонтковський, який через переслідування російських силовиків був змушений покинути РФ і наразі постійно проживає в Сполучених Штатах Америки, поділився спостереженнями щодо того, які сподівання Кремль покладав на результати американських президентських перегонів. Про це Патріоти України інформують, посилаючись на «Радіо Свобода».

Піонтковський наголошує, що, незважаючи на публічну підтримку висуванця республіканців Дональда Трампа, у Кремлі до останнього не вірили у його перемогу. Відтак, вже розпочали переговори з прибічниками Клінтон щодо того, що Піонтковський називає «гібридною капітуляцією». Переговорником з боку демократів виступав колишній посол США в Росії Майкл Макфол. В інтерв’ю, яке він дав американським ЗМІ, дипломат доволі прозоро натякнув на ті умови, які Вашингтон при Клінтон висунув би Москві. Серед них – відмова від підтримки Асада в Сирії та виведення російських військ з Донбасу. Відтак, «донбаські» санкції було б знято, а «кримські», насправді, не надто турбують Кремль.

"Тим не менш, президентом стане Трамп, і перші його кадрові призначення не дають підстав вважати, що його адміністрація погодиться на такий половинчастий і м’який сценарій «гібридної» капітуляції для Кремля", - прогнозує Піонтковський.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Перед Часовим Яром залишився єдиний форпост, підконтрольний ЗСУ, — офіцер НГУ (відео)

субота, 20 квітень 2024, 9:14

За словами бійця бригади Нацгвардії "Рубіж" Володимира Черняка, перед Часовим Яром залишається водоканал, який росіянам поки що не вдалося форсувати. Але в районі Богданівки ЗС РФ "добре окопалися" і зосередили всілякі ресурси. . Російські війська зак...

Про поточні події кількох крайніх діб на Куп'янському, Сіверському та Краматорському напрямках - Костянтин Машовець

субота, 20 квітень 2024, 9:05

1. На Куп'янському напрямку противник, судячи зі всього, після перегрупування сюди військ 47-ї танкової дивізії (тд) продовжує "вивчати та знайомитись" із поточною ситуацією... Принаймні, на даний момент, сили й засоби угрупування військ (УВ) "Запад" а...