Невеликий диктатор: Безглуздий чоловічок, який грається з глобусом, - Портніков

Насправді нічого великого в подібному персонажі немає, адже він тільки руйнує та погрожує.

Диктатор Путін. Фото: reefeed.com.

"У своєму виступі перед російськими Федеральними зборами Володимир Путін дуже нагадував знаменитий персонаж Чарлі Чапліна з фільму "Великий диктатор" - маленький безглуздий чоловічок, який грається з глобусом", - написав оглядач Віталій Портніков у своїй статті для сайту Еспресо ТБ, передають Патріоти України.

Втім, Чаплін називав свого героя "великим диктатором" в іронічному плані. Нічого великого в таких людях немає, вони - закомплексовані невдахи, які налаштовані на вбивства і руйнування. І в цьому сенсі Путін, Гітлер, Муссоліні - близнюки-брати. Всі ці люди вічно граються з глобусом і чужими життями.

У своєму посланні російському парламенту Путін погрожував Туреччині, але жодного слова не сказав про Україну, виснажену війною з його найманцями. Але це - тільки на перший погляд. Тому що серцевина мови кремлівського недофюрера - оспівування окупації Криму.

"Перед нами не раз вставав принциповий і доленосний вибір шляху подальшого розвитку, і черговий такий рубіж ми пройшли в 2014 році, коли відбулося возз'єднання Криму і Севастополя з Росією" - наголосив Путін і саме в цьому виборі він бачить консолідацію нації на засадах спільних цінностей - цінностей окупації, агресії, злодійства та вбивства. І Путін правий - саме на засадах "кримських" цінностей навколо нього згуртувалася більшість росіян - від кримінальників до академіків.

І це - про Україну. Бо поки Росія не відмовиться від свого злочинного вибору, ні про які добросусідські відносини з цією країною не може бути й мови. Із злодіями і вбивцями, які пишаються своїми злочинами і виставляють їх як доблесть, не дружать - від них відгороджуються всіма можливими засобами. Тому що маніяк у сусідській квартирі небезпечний - особливо коли він претендує на вашу.

Росія не просто повинна повернути Україні окуповані території. Росія повинна усвідомити помилковість вибору 2014 року і засудити учасників анексії Криму і війни на Донбасі. Словом, кардинально змінити вибір, який вона зробила. Наше завдання і завдання всього цивілізованого світу - сприяти цій зміні.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

"Сільвіо дуже злякався": Друг Берлусконі розповів моторошну історію про полювання з Путіним

неділя, 5 травень 2024, 20:30

Російський диктатор Володимир Путін дуже налякав нині покійного експрем'єра Італії Сільвіо Берлусконі під час спільного полювання у 2013 році. Про це розповів колишній сенатор від партії Берлусконі «Уперед, Італіє!» Фабріціо Чікітто, повідомляють Патрі...

Ігнорують усі бойові посібники: Росія змогла би захопити Україну, якби слідувала власній доктрині, - експерт

неділя, 5 травень 2024, 20:00

Росія досі не змогла загарбати усю Україну, попри значну перевагу в чисельності людей та озброєнь. Одна з причин цього полягає в тому, що російська армія ігнорує власну доктрину та офіційні посібники щодо тактики ведення боїв. Про це виданню Business I...