Невловимі пішоходи: Як криворізькі поліцейські собі рейтинг "піднімали" (відео)

Патрульна поліція в Кривому Розі затримала пішоходів, які перетинали вулицю у невстановленому місці.

Потужне відео за участю патрульної поліції України опублікував на своїй сторінці в Facebook блогер Sergii Kostezh, інформують Патріоти України.

Сюжет таков. Два мужичка решили сгонять в АТБ, до перехода им идти было в лом, пошли через двойную сплошную.

Патрули, увидевшие такое дело решили для отчетности хоть к кому-то придолбаться. Нахрена - непонятно.

В результате вышел стыд.

Несколько рослых копов не могли справится с одним мужиком несколько минут, а на помощь задерживаемым за переход в неположенном месте сбежалась толпа прохожих.

Но "радует" сам повод для задержания. Переход не по переходу - целуй асфальт.

За проход по газону вместо тротуара, будет, наверное, пожизненное.

Опублікував: Олена Сім
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Народні прикмети на 4 травня. Чим українці традиційно опікувались на Пелагеїн день

субота, 4 травень 2024, 7:05

Християни східного обряду 4 травня за еовоюліпнським календарем відзначають день пам’яті святої мучениці Пелагеї. Також відома як Пелагія Таврійська, була християнською святою, яка жила в III столітті в місті Тарсі, що на території сучасної Туреччини. ...

Компанія «PepsiCo», котра ганебно зберігає свій бізнес в Росії, неочікувано для себе дієво підтримала ЗСУ на лінії фронту (відео)

субота, 4 травень 2024, 5:55

Тепер власникам та топ-менеджменту гіганта харчової промисловості саме час переживати, щоб держава-агресор не скористалась цим як приводом, щоб підрізати бариші PepsiCo». Кажуть, що компанія «PepsiCo» заборонила рекламним агентствам згадувати ЗСУ, укр...