Невже знову? На Росії рухнув ще один літак

​У Волгоградській області Росії впав військовий літак Як-130.

Про це повідомляє російське інформагентство "Интерфакс" з посиланням на джерела в екстрених службах регіону, передають Патріоти України.

Літак зазнав катастрофи під час військово-тренувального польоту. Два пілоти, які перебували на борту встигли катапультуватись.

Водночас РИА Новости з посиланням на міноборони РФ пишуть, що літак розбився поблизу аеродрому в Борисоглібську, що в сусідній з Волгоградською Воронезькій області, і перш ніж катапультуватись, екіпаж вивів літак подалі від будівель.

"Обидва пілоти після приземлення одразу вийшли на зв'язок, їх життю і здоров'ю нічого не загрожує. Для евакуації пілотів в район аварії направлена пошуково-рятувальна група", – уточнили в міноборони.

До слова, напередодні у Калузькій області Росії зазнав аварії бомбардувальник повітряно-космічних сил РФ Ту-22М3, який бере участь у військових навчаннях "Захід-2017".

Довідка: Як-130 належить до класу реактивних навчально-бойових літаків. Він розрахований на два місця і призначається для навчання курсантів льотних училищ, для покращення навичок пілотування і виконання бойових завдань.

Опублікував: Олекса Хвацький
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Над Кримом виють сирени та лунають вибухи в різних кутках окупованого півострова

п’ятниця, 19 квітень 2024, 14:32

У тимчасово окупованому Криму вранці 19 квітня було чути вибухи. Про це повідомляє Telegram-канал Кримський вітер.

"Скоро корабли будут уничтожаться здесь": Партизани розвідали військово-морську базу РФ у Новоросійську

п’ятниця, 19 квітень 2024, 13:17

Партизанський рух "Атеш" провів розвідку військово-морської бази Чорноморського флоту Росії в Новоросійську. Туди РФ перемістила більшість своїх суден з Криму. Про це пише "Атеш" у своєму Телеграм-каналі, передають Патріоти України. "Під час розвідки б...