Незбагненний заклятий друг Тимошенко, як може, виправдовується за здачу країни Януковичу: Ющенко розповів, як українці хотіли Путіна у президенти

Невдячна справа. Найслабший президент новітньої України, за оцінкою ряду експертів, намагається виправдати себе перед історією і своїми сучасниками.

Ющенко і Янукович. Фото:http://job-sbu.org/

Колишній президент України Віктор Ющенко сказав, що 70% українців у 2008 році хотіли бачити президентом країни Володимира Путіна. Про це Ющенко заявив в інтерв'ю Апострофу, передають Патріоти України.

"Путін з'явився на Донбасі і в Криму, тому що слабка національна ідентичність і національна єдність (українців, - ред.) дали привід. Коли ми робили соціологію в 2008 році, ще коли я був президентом, тоді 70% українців хотіли б бачити президентом Путіна.

Тоді, у 2008 -2009 рр., на запитання хотіли б ви бачити президентом Володимира Путіна, більше половини українців відповіли - так. На частині наших територій створено "русский мир", - сказав екс-президент.

"Нам треба шукати причину в собі і якщо ми її побачимо, то є шанс все виправити і ми станемо гідними супротивниками путінської Росії. Для того щоб перемогти ворога, його треба ненавидіти. Це слова великого гуманіста Іллі Еренбурга, який навчав у 1941 році, як перемагати фашистів, як формувати дух перемоги", - зазначив Ющенко.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Росіяни захопили два села неподалік від Авдіївки - Deep State

п’ятниця, 26 квітень 2024, 22:19

Російські окупаційні війська, що рухаються від Авдіївки, захопили села Соловйове та Семенівка в Донецькій області. Про це повідомив аналітичний проєкт Deep State, передають Патріоти України. "Кадри сьогоднішніх відео, та і наші друзі, свідчать про те, ...

У Путіна з’явився новий ресурс для мобілізації: Роман Цимбалюк розповів, звідки в РФ візьмуть "гарматне м'ясо"

п’ятниця, 26 квітень 2024, 21:51

Найближчим часом чисельність російської армії може збільшитися за рахунок жителів Оренбурзької області, яким треба заробити грошей на відновлення своїх будинків. Про це в інтерв’ю «Главкому» повідомив журналіст Роман Цимбалюк, передають Патріоти Україн...