Незручні люди: "Учора Балчун пішов. Залишилася міністр охорони здоров'я. Але, думаю, її теж додушать" - Кравчук про іноземців в уряді (відео)

На думку першого президента України, іноземні менеджери в українському уряді стикаються з проблемами, яких не можуть розв'язати, і це їх підводить.

Леонід Кравчук. Фото:скрін відеоІноземців можна призначати радниками, але не можна давати їм адміністративно-політичних посад. Про це заявив перший президент України Леонід Кравчук в ефірі авторської програми Олесі Бацман "Бацман LIVE" на каналі NewsOne, передають Патріоти України.

"Комусь прийшла в голову не дуже розумна думка брати іноземців до нас... Скажімо, прийшов міністр, очолив міністерство, а все решта – інше: люди – інші, законодавча база – інша, побут – інший. Усе інше. І він стикається з такими проблемами, яких не може розв'язати, і вони його підводять.

Ну якщо ви поставили його міністром, то проведіть слизькою доріжкою і допоможіть. Ні. Учора Балчун пішов. Залишилася міністр охорони здоров'я. Але, думаю, її теж додушать", – сказав Кравчук.

Як відомо, Кабмін затвердив кандидатуру польського менеджера Балчуна на посаду голови "Укрзалізниці" 20 квітня 2016 року. 9 серпня 2017 року уряд звільнив Балчуна з посади, оскільки він написав заяву про відставку.

Супрун народилася і жила у США, але у 2013 році разом із чоловіком Марком переїхала в Україну. 11 липня 2015 року президент Петро Порошенко надав подружжю українське громадянство. 27 липня 2016 року Кабінет Міністрів призначив Супрун виконувачем обов'язків міністра охорони здоров'я.

Також в українському уряді працювали литовець Айварас Абромавічус, американка українського походження Наталія Яресько, грузин Олександр Квіташвілі та інші іноземні менеджери.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Бандерівський більярд: Удар по Джанкою показав, що ЗСУ перейшли до витонченої стратегії ракетних ударів

субота, 20 квітень 2024, 2:35

Проект "Схеми" видання "Радіо Свобода" оприлюднив супутникові знімки аеродрому в тимчасово окупованому Джанкої, перші після "бавовни" в ніч на 17 квітня 2024 року. Як випливає із цих знімків, станом на 19 квітня 2024 року російські окупанти прибрали з ...

Падіння "Техаса": Російські окупанти викрали та зґвалтували свого ж пропагандиста. Після того як розгорівся скандал - ліквідували

субота, 20 квітень 2024, 1:45

Російські окупанти викрали і зґвалтували прокремлівського пропагандиста зі США Рассела Бентлі на прізвисько Техас. Про це у своєму Telegram-каналі переповів український журналіст Юрій Бутусов, посилаючись на звернення дружини американця Людмили. За її ...