Незвичайна вакансія: У Польщі потрібні ловці курей

Оголошення про незвичний заробіток розміщено в мережі.

Ілюстрація. Фото: ЗМІ

В Польщі пропонується незвичайна вакансія спеціаліста по ловінню курей, повідомляють Патріоти України з посиланням на podrobnosti.ua.

Відповідне оголошення розміщено на rabota.ua. "Требования: минимальный рост 170, ловкость, быстрота. Знание польского языка не обязательно. Опыт не нужен. Работа заключается в ловли кур по 2 штуки в одну руку (этому научат!") и всадить в ящик". Орфографія і пунктуація збережені.

Платять за таку роботу по 16 злотих в годину, це близько 97 гривень.

Журналіст зателефонував і дізнався, яким вимогам має відповідати кандидат на незвичну вакансію. Виявилося, що високий зріст необхідний для того, щоб зуміти дістати курей з верхніх полиць. А ось з вимогою ловити курей по 2 в одну руку впорається не кожен новачок. Тому працівник ЗМІ вирішив поцікавитися: "А норма буде розраховуватися за кількістю спійманих курей або по тому, чи зумів я їх зловити в одну руку?". - "Це не принципово. Може ви змогли її ногою придушити і закинути на верхню полицю. Нам без різниці", - відповів автор оголошення.

Опублікував: Інна Мартинчук
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

На цьому тижні ми могли спостерігати одну з найкрасивіших пожеж у ворога, - Тарас Загородній

п’ятниця, 26 квітень 2024, 0:30

"Фраза-мем «Мені подобається, як воно горить», за останній рік для українців набула нового змісту. Дивишся ранком відео з Росії – і справді подобається, і дійсно красиво горить!" - пише політолог та економіст Тарас Загородній на своїй сторінці у соцмер...

"Переносить войну на территорию России стратегически правильно и и идеологически необходимо", - Ян Валетов

п’ятниця, 26 квітень 2024, 0:15

"Переносить войну на территорию России стратегически правильно и и идеологически необходимо. Хотели этого нам? Делали? Откушайте, недорогие соседи! Не обессудьте! Пять-шесть российских европейских областей - это несколько миллионов человек, к которым в...