"Няша - біологічна зброя українців. Це помста за війну на Донбасі, анексований Крим і репресії проти громадян України" - блогер

Скандальний в росії фільм "Матильда" режисера Олексія Учителя про кохання і секс цесаревича Миколи ІІ і балерини Матильди Ксешинської подивляться депутати держдуми рф 28 вересня і мають винести своє рішення "фу" чи не "фу".

Наталія Поклонська. Ілюстрація:online.ua

"Російська Дума сьогодні розродилася заявою, що мовний закон України є ні що іншим як етноцид росіян в Україні. І росія буде скаржитися в ООН, ОБСЄ. Про це повідомляє улюблене видання «Главком»." Дописом однієї з користувачок мережі ділиться UaInfo, передають Патріоти України, продовжуючи:

Я порадила б депутатам думи подумати над тим, щоб поскаржитися на стан свого здоров’я в психіатричну лікарню. Вбачаю ознаки шезофренічної недуги. Нагадаю, нещодавно мешканці Башкірії РФ вийшли на мітинг на захист башкірської мови, а мешканці Татарстану звернулися до путіна захистити татарську мову. Здається тут точно пахне етноцидом на території РФ – народи й етноси придушені.

У Білорусі спостерігається зростання національної самосвідомості громадян. Молоді батьки вимагають білоруськомовних ясельних груп у садочках. А в Мінську вперше відкрився білоруськомовний університет з характерною адресою розташування. «Менскія ўлады зарэгістравалі юрыдычны адрас будучага беларускамоўнага ўнівэрсытэту «Альбарутэнія». Офіс разьмяшчаецца ў Партызанскім раёне сталіцы на вуліцы Шчарбакова, 32», – розповідає Радіо Свобода (Білорусь)

Залишається тільки побажати, щоб білоруська мова вийшла за межі партизанщини, і стала всюдисущою.

В Іспанії боряться з виданнями-редисками. 140 штук полетіло в бан. «Сайты были заблокированы в соответствии с резолюцией Высшего суда Каталонии, которую приняли 23 сентября этого года. Данное решение разрешает сотрудникам правоохранительных органов закрывать сайты за то, что они поддерживают запрещенный Конституционным судом Испании референдум», – пишуть на своїх шпальтах іспанські ЗМІ .

Хочеться і від української влади такого ж юридичного порядку. Терористів визнати терористами, війну назвати війною, провести судові засідання щодо блокування ворожих ресурсів.

І про культуру. Скандальний в росії фільм «Матильда» режисера Олексія Учителя про кохання і секс цесаревича Миколи ІІ і балерини Матильди Ксешинської подивляться депутати держдуми рф 28 вересня і мають винести своє рішення «фу» чи не «фу». «Вообще зал на 40 мест, мы не рассчитывали, что будет вся Госдума, но подходят и подходят», – подчеркнула первый зампред комитета Елена Драпеко («Справедливая Россия»)., предположив, что на показе может присутствовать и сам Учитель как «правообладатель». Депутат добавила, что Наталья Поклонская «пока не заявлялась на просмотр фильма», – зауважуть «Вєдомості».

Тобто всі, хто не поміститься в залі будуть підглядати у шпаринки, а тим кому пощастить знімуть на телефони піратські версії. Нагадаємо, що Поклонська подала до суду, мовляв стрічка паплюжить честь і гідність царя і ображає «чувства вєрующіх». Сама ж «няш-мяш» спілкується з духом Миколи ІІ у церкві. Про це вона зізналася телеканалу «Звєзда».

Офіційна прем’єра має відбутися 26 жовтня. Православні фанатики уже залякують прокатчиків, палять кінотеатри та автомобілі адвокатам режисера.

Да, прокурор Няша – біологічна зброя українців. це помста за війну на Донбасі, анексований Крим і репресії проти громадян України.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Продюсер Полякової висловився про нову пісню Каменських, яку захейтили в Україні, і оцінив шанси співачки на успіх за кордоном

середа, 24 квітень 2024, 13:05

Продюсер Олі Полякової, музичний експерт і керівник компанії Secret Service EA Михайло Ясинський в ефірі зі Славою Дьоміним висловився про нову пісню Насті Каменських, яку захейтили в Мережі, і оцінив її шанси на успіх за кордоном, передають Патріоти У...

Замість сина - футляр від ордена: Як у Барнаулі "подякували" матері ліквідованого окупанта (фото)

середа, 24 квітень 2024, 11:59

В російському Барнаулі матері загиблого росіянина вручили футляр без ордена. У військоматі заявили, що орден був вручений під час поховання, якого не могло бути через відсутність тіла. Про це пишуть в російських соцмережах, передають Патріоти України. ...