"Няша-бомбистка": Поклонська долучилась до терористів екстремістського крила РПЦ, - московський журналіст

Це клерикальні радикали, які заради власних поглядів готові вбивати. Терор може розпочатись будь-якої миті. Злощасна "Матильда" Олексія Учителя може стати детонатором.

"Колишній прокурор Криму", депутат Державної думи РФ Наталія Поклонська входить в агресивну імперську організацію, в яку також входять багато колишні силовики. Про це в ефірі російського радіо "Эхо Москви" розповів журналіст Дмитро Муратов, передають Патріоти України.

"Поклонська входить до складу однієї з радикальних груп всередині РПЦ, Російської православної церкви. Це імперське таке угруповання, у якому є культ імператора. В цьому угрупуванні дуже багато військових, в цьому угрупуванні багато колишніх силовиків", – заявив Муратов.

На його думку, члени даної організації вважають себе "поліцією моралі", вживаючи агресивні дії проти неугодних. "А в даному випадку ми маємо вже фактично бойову організацію", - резюмував Муратов.

Опублікував: Олекса Хвацький
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

"Нічні відьми" ХХІ століття: Україна переробляє легкомоторні літаки на безпілотні бомбардувальники та важкі дрони-камікадзе далекої дії (фотофакти)

субота, 27 квітень 2024, 8:15

Корисне навантаження таких БПЛА в рази більше ніж у Шахеда-Герані, а радіус польоту співставний з ірано-російськими дронами. Мова йде не про одноразові дрони-камікадзе, адже конструкція літака дозволяє здійснювати неодноразове скидання бомб. Про це ж с...

Допомогу США зупинять. РФ атакує Польщу. Снєгирьов: буде операція на кордоні, - Снєгирьов

субота, 27 квітень 2024, 7:15

Російські спецслужби будуть намагатися використати ультраправі партії Польщі й Румунії, щоб заблокувати ділянки українського кордону і тим самим перешкодити передачі допомоги Україні від США. Агенти Кремля вже давно діють в сусідніх країнах. Більш того...