Нічого не буває з нічого. Велике повернення москвофілів почалось - Арестович

Якщо існують москвофіли, вони є системною частиною соціального організму і позбавитись від них не легше, ніж позбавитись власної печінки. Вони будуть системно з'являтись, і як би не змінювались персоналії, фактор та функції залишиться.

Олексій Арестович. Фото:http://informator.news/

"Щодо великої програми з повернення москвоцентристів та колишніх. Багато хто не розуміє просту річ: - ніщо не виникає з нічого." Про це пише військовий аналітик Олексій Арестович у своєму Facebook, інформують Патріоти України, продовжуючи:

Це означає, якщо існують москвофіли, вони є системною частиною соціального організму і позбавитись від них не легше, ніж позбавитись власної печінки. Вони будуть системно з'являтись, і як би не змінювались персоналії, фактор та функції залишиться.

Дивіться:

1. Ататюрк радикально розчавив ісламістів у Туреччині. Пройшов час, і ісламісти правлять Туреччиною.

2. Американці вщент рознесли БААС і повісили Саддама.

Сьогодні ми маємо ІДІЛ, яке створили і очолюють колишні функціонери БААС.

3. Молдова та Грузія системно страждають від Росії. Сьогодні ними правлять проросійські керманичі.

4. Німеччина - країна, яка постраждала від Росії найгіршим чином серед інших європейських країн. Сьогодні, напевно, неможливо знайти більш проросійську країну Європи, ніж Німеччина.

5. Росіяни сатанинські анти-польскі. Росіяни вбили польського президента та підмінили мертвих у трунах.

У сьогоднішній Польщі - великі симпатії до РФ, польскі націоналісти радо співробітничають з Москвою, роздмухуючи анти-українську істерію.

Прикладів багато, я можу їх наводити і наводити.

Лише дуже і дуже наївні люди, на кшталт українських патріотів, можуть вважати, що Майдан і війна з Росією покінчили тут з москвоцентричною частиною українського суспільного організму назавжди.

Це при тому, що з ними не покінчив навіть Голодомор, геноцид, Сибір, сталінські концтабори та десятиріччя радянського зубожіння.

При тому, що гігантська цивілізаційна надмашина Сполучених Штатів не може друге десятиліття покінчити з однією політичною партією, яка, здавалося б, програла в Іраку усе.

При тому, що в Ізраїлі, де араби вбивають кухонними ножами декілька евреїв щомісяця, є дуже велика проарабська фракція у суспільстві та парламенті.

Навіть, якщо кинути десятки мільярдів доларів у перебудову українського суспільного організму, перевести усіх і все на мову, і отримати переважаючу перемогу над москвофільським дискурсом, за декілька (або декілька десятків років), москвофільска фракція підійме голову.

І це не будуть якісь там завезені маргінали на кшталт Мотороли.

Ні, це будуть самісінькі щирі українці, із західною освітою та родинним плеканням національних традицій, а в їх розпорядженні будуть такі улюблені нами "економічні аргументи".

Нагадую, що теракти у Європі та Америці систематично влаштовують не дикі біженці з Близького Сходу, а мігранти у другому та третьому поколінні, громадяни країн, з вищою технічною освітою.

Нічого не буває з нічого.

Лише дуже й дуже наївні люди, можуть вважати, що маючи з кимось 2300 км спільного кордону та 800 років спільної історії, можна позбавитись їх впливу серед своїх (!), просто позбавившись використання їх мови, наприклад.

Це я до того, що шановні френди, якось дуже погано розуміють дійсний стан справ у світлі "невинних" забавок з Інтернет-допитом Януковича.

Велике повернення почалось. І справа не у тому, що повертаються колишні регіонали. Справа у тому, що за це голосують щирі українці. Ми маємо справу, з загрозою, яку дуже погано і дуже наївно усвідомлюємо.

Навіть, якщо б у нас у розпорядженні були соціальні можливості американського масштабу, небезпека була б надзвичайною.

Це, якщо не казати про не так вже і неймовірну втому Заходу від України, і віддачу ним, під тиском власних проблем, її назад, до зони впливу Москви. А коли у нас можливості у розмірі лайку у Фейсбуці...

Коротше, думайте, шановні патріоти. Це буває корисним.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

"Заробив грошенят" на красиве життя в Камеруні: Темношкірий найманець армії РФ у відчаї відбивався палкою від українського дрона (відео)

неділя, 19 травень 2024, 1:45

Росія залучає найманців із африканських країн до війни в Україні. Так, оператори дронів вистежили такого темношкірого солдата армії Росії. . У соцмережах поширюється прижиттєвий відеозапис із найманцем, що подався на криваві заробітки до "втарой арміі...

После завершения вояжа путина в Китай у РОВ стоит чёткий приказ – наступать - Злий Одесит

неділя, 19 травень 2024, 0:55

Вторая половина мая – начало июня должны стать периодом значительной активизации РОВ на Краматорском, Покровском, Лиманском и Купянском направлениях. Так же, перед РОВ стоит задача до конца лета срезать Роботинский выступ и взять под контроль Старомайо...