Нічого не вийде: Російський опозиціонер пояснив, чим окупація Донбасу і Криму відрізняється від захоплення інших невизнаних республік

Костянтин Боровой пояснив, що проблема Сходу України насправді турбує світову спільноту.

Костянтин Боровой. Фото:nv.ua

Проблеми Абхазії, Придністров'я, Південної Осетії, а також Криму та Донбасу "будуть вирішені згодом", міжнародне співтовариство не зможе стояти осторонь в питанні агресії Росії щодо України. Таку думку "Обозревателю" висловив російський опозиційний політик Костянтин Боровой, передають Патріоти України.

"Я думаю, що всі ці проблеми - і з Абхазією, і з Придністров'ям, і з Південною Осетією, і з Кримом, і зі сходом України - будуть вирішені з часом", - сказав він.

"У всякому разі, на відміну від Абхазії, проблема сходу України турбує світову спільноту. Вчисту окупувати територію так, щоб в цю проблему ніхто не втручався, як це сталося в Абхазії і Придністров'ї - з Україною так не вдасться. І це добре", - додав політик.

Відповідаючи на запитання, чому Україна виділяється в цьому списку, Боровой пояснив: "Я думаю, що сталося накопичення інформації, накопичення конфліктів. Скажімо, у випадку з війною в Грузії в 2008 році була спроба європейців просто заспокоїти Росію, тобто зупинити військові дії, не вирішуючи по суті проблему - проблему окупації Абхазії, Південної Осетії. Угода Медведєва-Саркозі, яку тоді було досягнуто, була фактично угодою тільки про припинення військових дій, але ніяк не про припинення окупації ", - нагадав він.

"У випадку з Україною занадто багато міжнародних угод було порушено. Не тільки чужа територія була окупована, але ще і формальні угоди, наприклад, Гельсінську угоду про непорушність європейських кордонів і Будапештський меморандум. В останньому випадку були гаранти, які, по суті, не змогли виконати свої гарантії ", - підкреслив Боровой.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

В РФ горять заводи і НПЗ. Губернатор влаштував диверсію. Скоро за ним прийде ФСБ - Снєгирьов

субота, 27 квітень 2024, 2:35

В різних куточках Росії палає після масштабної атаки безпілотників України. Незважаючи на незадоволення з боку США Україна продовжує бити по нафтобазам і іншій критичній інфраструктурі ворога. Але цікаво інше – губернатор одного з регіонів зробив заяву...

ATACMS полетять по Кримському мосту - Тарас Березовець

субота, 27 квітень 2024, 0:30

"Щойно президент США Джо Байден встиг поставити підпис під документом про виділення Україні рекордної за обсягом допомоги - а виявилося, що фахівці з Пентагону вже розгорнули логістику, підготували і розподілили допомогу по складах у Німеччині й Польщі...